Vacature GZ-psycholoog

De mooiste vacatures voor jou als
GZ-psycholoog

Altijd een functie die bij je past!

Op zoek naar een baan als GZ-psycholoog?

Wil je werken in de zorg en zoek je een leuke functie als GZ-psycholoog? Dan zit je bij Werving en Selectie deBoer helemaal goed! Het ‘search bureau’ voor jou.

In de afgelopen jaren heb ik vooral GZ-psychologen uit de ouderenzorg gesproken en verder kunnen helpen. Meestal omdat ze geïnteresseerd zijn in een specifieke vacature. 

Samen kijken we of de functie en werkgever bij hen past. Een kennismaking met een vakgenoot geeft altijd veel duidelijkheid en een welkom gevoel. 

Bekijk direct de vacatures GZ-psycholoog!

wsdeboer header
Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Je nieuwe baan als GZ-psycholoog?

Zoek je een nieuwe job als GZ-psycholoog? Hieronder vind je het overzicht van de vacatures voor GZ-psychologen. Wil je meer weten over de vacatures? 

Neem gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer.

Zit de geschikte vacature GZ-psycholoog er nog niet bij?

Zit de perfecte vacature GZ-psycholoog er nog niet bij? Of ben je benieuwd naar andere vacatures? 

Met het Job Alert word jij wekelijks op de hoogte gebracht van dé nieuwste vacatures voor GZ-psychologen. 

Ik denk mee met zorgprofessionals

Wil je het heft in eigen hand nemen en je oriënteren op een andere werkplek? Ik help jou als zorgprofessional daarbij! 

Samen kijken we wat jij belangrijk vindt, zodat je met jouw expertise op de juiste plek komt waar je helemaal tot je recht komt!

Samen kijken we wat jij belangrijk vindt in je werk, hoe je dat het beste kan invullen en bij welke werkgever dat kan. We kijken samen naar je CV en zoeken naar een nieuwe werkgever.

En ook hoe je je kennismakingsgesprekken voorbereid, de meeloopdag en het arbeidsvoorwaarden gesprek. Dit alles zonder sollicitatie- of motivatiebrief.

Wil je meer weten over wat ik voor zorgprofessionals doe?

Bel mij op 06 190 336 15, dan maken we een start naar je nieuwe werkplek met cliënten en collega’s die uitkijken naar je komst.

Het is belangrijk dat jij met jouw expertise op die plek zit waar je het best tot je recht komt!

Meer vacatures in de zorg


Hier vind je de mooiste vacatures in de zorg en welzijn, speciaal voor GZ-psychologen, Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Bel mij gerust als je een vraag hebt.

Veelgestelde vragen over vacatures voor GZ-psychologen

Een GZ-psycholoog is een gezondheidszorgpsycholoog die BIG-geregistreerd is en is afgestudeerd aan de universiteit. Na het behalen van de universitaire opleiding heeft een GZ-psycholoog nog een tweejarige vervolgopleiding gevolgd. Een GZ-psycholoog is actief in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatie instellingen of verzorgingstehuizen. Maar ook in de GGZ, jeugdzorg of gehandicaptenzorg.

Als GZ-psycholoog verricht je psychologisch onderzoek en geef je psychologische behandelingen aan patiënten met problemen in de privésfeer, psychische stoornissen of patiënten met psychische problemen die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld lichamelijke klachten, een handicap of invaliditeit.

In de functie van GZ-psycholoog kun jij deze problemen zelfstandig in verschillende sessies behandelen door psychologische- en psychotherapeutische technieken. Maar je geeft ook advies, begeleiding en scholing aan verschillende zorgteams over sociale vaardigheden, observatietechnieken, attitudevorming, gedragsbeïnvloeding en manieren om patiënten dagelijks te begeleiden.

Wat het salaris voor jou als GZ-psycholoog is, hangt af van het werkveld waarin je actief bent en de taken en verantwoordelijkheden die je uitvoert. Daarnaast speelt je onderhandelingskracht ook een grote rol bij het salaris dat je gaat verdienen. Een GZ-psycholoog verdient gemiddeld € 4138 en € 5648 bruto per maand op basis van een fulltime contract. Dat is schaal 65. Wat je salaris exact zal zijn, hangt af van de salarisschalen die vermeld staan in de cao.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin
Meer over een vacature GZ-psycholoog?

Samen eens een kop koffie drinken?

Dan bespreken we de mogelijkheden en zoeken we naar de meest geschikte vacature als GZ-psycholoog!