Vacature GZ-psycholoog

De mooiste vacatures voor jou als
GZ-psycholoog

Altijd een functie die bij je past!

Op zoek naar een baan als GZ-psycholoog?

Werk jij al een tijdje als GZ-psycholoog en is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Of ben je net klaar met de opleiding en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Werving en Selectie deBoer is hét werving en selectiebureau als het gaat om GZ-psychologen. 

In de afgelopen jaren heb ik vooral GZ-psychologen uit de ouderenzorg gesproken en verder kunnen helpen. Veel van hen waren geïnteresseerd in een specifieke vacature als GZ-psycholoog.

Samen met jou zoeken we naar een GZ-psycholoog vacature die precies aansluit bij jouw wensen, zodat jij (weer) met plezier naar je werk gaat. Mijn werkwijze is totaal niet geforceerd, daar hebben we beiden namelijk niets aan. 

De een heeft wat langer de tijd nodig dan de ander en dat is prima. Ik geef je de ruimte om een goed beeld te krijgen van de organisatie en natuurlijk de functie.

Is er een ‘klik’ tussen jou, je nieuwe collega’s en werkgever? Dit is namelijk waar het allemaal om draait. Ga eerst eens kennismaken met een collega GZ-psycholoog, fysiek of telefonisch. Daarna zien we wel verder. 

Een gesprek met een medebehandelaar of manager of een dagje meelopen, geven je een goed beeld bij de organisatie. Pas dan kan je een weloverwogen beslissing maken. Er is meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken. Ook je nieuwe collega’s vinden het belangrijk dat je een goed besluit neemt.

Zal ik je helpen bij het vinden van dé perfecte GZ-psycholoog vacature? Ontdek wat ik voor je kan betekenen. Neem direct een kijkje bij mijn openstaande vacatures voor GZ-psychologen.

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Je nieuwe baan als GZ-psycholoog?

Jouw zoektocht naar een nieuwe baan als GZ-psycholoog begint bij Werving en Selectie deBoer. Ik kan je namelijk helpen aan een leuke baan als GZ-psycholoog. Eentje waar je elke dag weer met plezier naartoe gaat.

Ik beschik over een groot netwerk met potentiële werkgevers die regelmatig op zoek zijn naar nieuw talent. Grote kans dus dat de perfecte match ertussen zit. Ben je benieuwd naar de GZ-psychologen waar ik op dit moment naar op zoek ben?

Hieronder vind je een overzicht met de leukste GZ-psycholoog vacatures. Wil je meer weten? Neem gerust contact op. Ik help je graag verder!

Geen geschikte vacature GZ-psycholoog gevonden?

Het kan natuurlijk zijn dat de juiste GZ-psycholoog vacature er voor jou nog niet bij zit. En dat is geen probleem. Geef vooral je wensen en mogelijkheden aan, dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn. Het kan dus maar zo zijn dat jij binnen no-time wel een geschikte vindt.

Door je aan te melden voor een Job Alert blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste GZ-psycholoog vacatures. Je kunt eenvoudig je interesses en het gewenste werkgebied aangeven. Zodra ik een geschikte vacature voor je heb, neem ik contact met je op.

Ik denk mee met zorgprofessionals

Wil je het heft in eigen hand nemen en je oriënteren op een andere werkplek? Ik help GZ-psychologen aan een nieuwe job!

Omdat ik je graag zo goed mogelijk wil helpen, starten we met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen, opgedane ervaringen en je motivatie. Samen kijken we wat jij belangrijk vindt, zodat je met jouw expertise op de juiste plek komt waar je helemaal tot je recht komt als zorgprofessional.

Hebben we samen alles helder? Dan gaan we kijken hoe wij je wensen het beste kunnen invullen en bij welke werkgever. Ik breng je in contact met een behandelaar of afdelingsmanager voor een kennismaking. Is er een klik? Dan zorg ik voor een meeloopdag, een goede aanvulling om een beeld te vormen van de organisatie. Je kunt echt sfeer proeven, vragen stellen en je maakt kennis met je nieuwe collega’s.

Maar daar stopt het niet. Ik help je echt van A tot Z! Ik denk met je mee in de voorbereiding van de verschillende gesprekken Ik kan je tips geven en zorg dat je met een relaxed gevoel de gesprekken in gaat. Dit alles zonder sollicitatie- of motivatiebrief.

Ik ben nauw betrokken bij jouw sollicitatie als GZ-psycholoog en houd nauw contact met je. Zijn er updates? Dan breng ik je daar direct van op de hoogte.

Wil je meer weten over wat ik voor zorgprofessionals doe?

Bel mij op 06 190 336 15, dan maken we een start naar je nieuwe werkplek met cliënten en collega’s die uitkijken naar je komst.

Het is belangrijk dat jij met jouw expertise op die plek zit waar je het best tot je recht komt!

Er is veel meer mogelijk in de zorg

Je kunt bij Werving en Selectie deBoer niet alleen terecht voor de mooiste GZ-psycholoog vacatures. Er is namelijk meer! Ik heb ook een ruim aanbod als het gaat om vacatures voor Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten.

Kortom, veel zorg vacatures bij hele fijne werkgevers. Ze komen dan ook graag met je in contact en willen je graag laten zien wat er binnen hun organisatie allemaal mogelijk is. 

Kom zelf sfeer proeven door een meeloopdag of kennismakingsgesprek. Heb je vragen? Of wil je graag meer informatie? Bel mij gerust.

Zorgprofessional, is een vacature GZ-psycholoog in de ouderenzorg iets voor jou?

De verpleeghuissector is een prachtige sector voor een GZ-psycholoog om te werken door de diversiteit van bewoners, de complexiteit van de zorg, de levensvragen die voorbij komen en de toenemende aandacht voor het welbevinden van mensen.

Lijkt het je wat? Deze baan heeft zoveel leuke aspecten. Word je blij van?

Zijn deze onderwerpen op je lijf geschreven? Dan heb ik een mooie functie GZ-psycholoog in de ouderenzorg voor je. Bekijk de vacatures direct!

Wat zijn jouw taken als GZ-psycholoog in de ouderenzorg?

Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg ben je verantwoordelijk voor o.a.:

Veelgestelde vragen over vacatures voor GZ-psychologen

Een GZ-psycholoog is een gezondheidszorgpsycholoog die BIG-geregistreerd is en is afgestudeerd aan de universiteit. Na het behalen van de universitaire opleiding heeft een GZ-psycholoog nog een tweejarige vervolgopleiding gevolgd. Een GZ-psycholoog is actief in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatie instellingen of verzorgingstehuizen. Maar ook in de GGZ, jeugdzorg of gehandicaptenzorg.

Als GZ-psycholoog verricht je psychologisch onderzoek en geef je psychologische behandelingen aan patiënten met problemen in de privésfeer, psychische stoornissen of patiënten met psychische problemen die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld lichamelijke klachten, een handicap of invaliditeit.

In de functie van GZ-psycholoog kun jij deze problemen zelfstandig in verschillende sessies behandelen door psychologische- en psychotherapeutische technieken. Maar je geeft ook advies, begeleiding en scholing aan verschillende zorgteams over sociale vaardigheden, observatietechnieken, attitudevorming, gedragsbeïnvloeding en manieren om patiënten dagelijks te begeleiden.

Wat het salaris voor jou als GZ-psycholoog is, hangt af van het werkveld waarin je actief bent en de taken en verantwoordelijkheden die je uitvoert. Daarnaast speelt je onderhandelingskracht ook een grote rol bij het salaris dat je gaat verdienen. Een GZ-psycholoog verdient gemiddeld € 4138 en € 5648 bruto per maand op basis van een fulltime contract. Dat is schaal 65. Wat je salaris exact zal zijn, hangt af van de salarisschalen die vermeld staan in de cao.

Handige tips voor GZ-psychologen

De 20 gekste vragen op een sollicitatiegesprek

De 20 gekste vragen op een sollicitatiegesprek Iedereen heeft weleens…

De beste sollicitatievragen gesteld door werkgevers

De beste sollicitatievragen gesteld door werkgevers In een sollicitatiegesprek probeert…
Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Meer over een vacature GZ-psycholoog?

Samen eens een kop koffie drinken?

Dan bespreken we de mogelijkheden en zoeken we naar de meest geschikte vacature als GZ-psycholoog! 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?