Verpleegkundig Specialist ouderenzorg in Noord-Limburg

Deze functie is succesvol ingevuld!
Ben je op zoek naar een mooie functie? Bel mij gerust; er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Ik vertel je graag meer.

Wil je de functie van Verpleegkundig Specialist naar je eigen idee invullen? Wil je graag een relatie opbouwen met je cliënten en vind je leefplezier belangrijk? Wil je een gelijkwaardige gesprekspartner zijn voor de Raad van Bestuur en management? Dit is jouw functie! 

La Providence is een zelfstandige, karakteristieke ouderenzorgonderneming en zoekt een Verpleegkundig Specialist voor 28-32 uur per week op een prachtige locatie in Noord-Limburg.

Organisatie
Centraal in de zorg- en dienstverlening van La Providence staat leefplezier met daarnaast klantgerichtheid, eenvoud, respect, nakomen van afspraken. Ze ondersteunt cliënten bij het zelf invullen van hun leven. Bovendien stimuleert La Providence zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van haar cliënten en creëert ze voorwaarden voor het beleven van een zinvolle levensperiode. Eenvoud kenmerkt de inrichting van de organisatie; die is transparant, laagdrempelig, flexibel en zonder onnodige procedures. Ze biedt maatwerkoplossingen, waarbij gedacht wordt vanuit de cliënt zelf en zijn situatie, wensen en behoeften.
De medewerkers observeren en luisteren goed naar de cliënten, ze zijn creatief, bekend in de buurt, kunnen improviseren en nemen hun verantwoordelijkheid. Ze handelen liever vanuit ‘zorgen dat’ dan ‘zorgen voor’. De onderlinge sfeer is collegiaal, fouten maken mag en waardering wordt uitgesproken naar elkaar.

Functie
Als Verpleegkundig Specialist verleen je zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek, zoals CVA, Parkinson en herstelzorg. Je bent verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie). Je handelt bij acute gevallen en verricht zo nodig voorbehouden handelingen. Je werkt nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaren. Je neemt deel aan het kernteam Kwaliteit en speelt daarin een belangrijke zorginhoudelijke rol. Je maakt onderdeel uit van het team Behandeling.
De kwaliteit van zorg is goed in orde en met jouw inzet in deze nieuwe functie zal de kwaliteit van zorg optimaal worden.  Je levert een actieve bijdrage om de rol van VS permanent in te bedden in de organisatie en denkt mee in de ontwikkeling ervan en invulling van je takenpakket.

Andere taken zijn:

  • Voorzitten van het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, samenwerkend coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid, zoals wondzorg en infectiepreventie.

Kandidaat
Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt affiniteit of ervaring met ouderenzorg. Je bent communicatief vaardig en bouwt relaties om samen de juiste zorg te kunnen geven. Je kunt beslissingen nemen, houdt ervan om je kennis te delen en samen met collega’s ontwikkelingen in gang zetten. Je hebt een flinke dosis humor en enthousiasme.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je krijgt direct een vast contract aangeboden voor 24 – 32 uur.
  • Je salaris is ingedeeld in schaal FWG 60 van de CAO VVT; 3437 – 4583 euro.  Voor een goede samenwerking met de Specialist Ouderengeneeskunde is het een voorwaarde om op woensdag en/of vrijdag aanwezig te zijn. Je hoeft geen bereikbaarheidsdiensten te doen.
  • Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget.
  • Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode en persoonlijke aandacht.

De teams van La Providence en de SO kijken uit naar je komst!

Wil je meer weten? Of een keer meelopen? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Of laat direct je CV achter.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen