Verpleegkundig Specialist Voorne-Putten Geriatrische Revalidatiezorg

Deze functie is succesvol ingevuld.

Zoek je een werkgever die de kwaliteit van zorg op orde heeft en zich nu richt op innovaties? Wil je in de geriatrische revalidatiezorg werken in een jong en professioneel team? Wil je jezelf als Verpleegkundig Specialist verder ontwikkelen? Lees verder!

Deze ambitieuze en innovatieve ouderenzorginstelling actief op Voorne-Putten zoekt een Verpleegkundig Specialist liefst met ervaring in de ouderenzorg voor 20 – 36 uur per week.

Organisatie
Deze organisatie wil mogelijkheden voor ouderen, senioren en chronisch zieken zo organiseren dat ze in elke levensfase naar eigen wensen en behoeften zelfstandig kunnen blijven in hun woonomgeving. Dit betekent intensieve samenwerkingen met organisaties op het gebied van zorg, welzijn, welbevinden, veiligheid en mobiliteit, maar ook met vrijwilligers, mantelzorgers en buurtbewoners. Ze onderscheidt zich door een uitgebreide dienstverlening en een kleinschalige aanpak die lokaal is georganiseerd.
De specifieke GRZ-locatie is ingericht met 50 kamers en gespecialiseerd in de revalidatie van cliënten met oncologie, orthopedie, longaandoeningen, hartproblemen en/of CVA.

Team
Als Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van een gemotiveerd en professioneel medisch team, waar collegialiteit en expertise voorop staan. Het medische team bestaat uit ervaren Verpleegkundig Specialisten, Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen en doktersassistentes. Dit team is jong, open naar elkaar, geeft feedback en is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten. Bij dit team staat de kwaliteit van leven van de client centraal en is de zorg gericht om cliënten een zo comfortabel en zelfstandig mogelijk leven te laten leiden. Er is ruimte voor je om op te leiden, onderzoeken, innoveren en promoveren.

Functie
Als Verpleegkundig Specialist werk je zelfstandig en ben jij hoofdbehandelaar voor jouw cliënten. Het belangrijkste accent van deze functie ligt op het verlenen van medische en verpleegkundige zorg aan chronisch zieken en (kwetsbare) ouderen binnen de GRZ, zodat aandoeningen genezen of gestabiliseerd worden. Je bereidt de cliënten voor op terugkeer naar huis, eventueel met aanpassingen of thuiszorg. Je richt je op de multidisciplinaire behandeling van de functiestoornissen, afhankelijk van de prognose voor de specifieke cliënt. Je start en geeft uitvoering aan medische behandelplannen, geeft hierbij aanwijzingen en werkt samen met andere disciplines, specialisten en ziekenhuizen. Je kunt altijd afstemmen met een SO of VS, naast de vaste overlegmomenten.

Andere taken zijn:

  • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid, bijv. het ontwikkelen van zorgpaden en werken met Google glass.

Kandidaat
Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring of affiniteit met ouderen(zorg). Je bent communicatief sterk, daadkrachtig, innovatief en flexibel. Je bouwt relaties om samen de juiste zorg te kunnen geven. Je kunt beslissingen nemen, houdt ervan om je kennis te delen en samen met collega’s ontwikkelingen in gang te zetten. Je hebt je rijbewijs B.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je ontvangt direct een vast contract voor 20-36 uur.
  • Je salaris is ingedeeld in VVT CAO schaal 60 (€3437 – 4583) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en eigen scholingsbudget van €1500 naast je accreditatiepunten.
  • Gezamenlijke deskundigheidsbevordering door intercollegiale toetsing is voor je georganiseerd.
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode en support, zodat je snel bent gewend.
  • Er zijn vele mogelijkheden voor het indelen van je uren, je werkdagen en de inhoud van je functie. Deze organisatie wil graag je wensen vervullen en het zo comfortabel mogelijk maken om je werk met plezier te kunnen doen.

Wil je meer weten? Of een keer meelopen? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Of laat direct je CV achter.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen