Oei, dat is jammer! Iemand is je voor geweest en gaat binnenkort starten bij deze werkgever. Kijk gauw hier voor andere vacatures die bij je passen.

Ambitieuze en innovatieve ouderenzorginstelling actief in het Westland zoekt een Verpleegkundig Specialist (liefst met ervaring) in de ouderenzorg voor 20 – 36 uur per week.

Organisatie
Deze organisatie wil mogelijkheden voor ouderen, senioren en chronisch zieken zo organiseren dat ze in elke levensfase naar eigen wensen en behoeften zelfstandig kunnen blijven in hun eigen woonomgeving. Dit betekent intensieve samenwerkingen met organisaties op het gebied van zorg, welzijn, welbevinden, veiligheid en mobiliteit, maar ook met vrijwilligers, mantelzorgers en buurtbewoners. Ze onderscheidt zich door een uitgebreide dienstverlening en een kleinschalige aanpak die vooral lokaal is georganiseerd.
Deze unieke en moderne locatie staat in een levendige omgeving met uiteenlopende woonvormen en -voorzieningen. Zo kunnen ouderen zelfstandig wonen met en zonder een zorgvraag, maar ook beschut of kleinschalig wonen.
De betrokkenheid van de medewerkers is groot; ze denken vanuit de cliënt zelf en zijn situatie, wensen en behoeften en spelen daar goed op in. Ze betrekken de bewoners bij de dagelijkse activiteiten van het huishouden.

Team
Als Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van een gemotiveerd en professioneel medisch team, waar collegialiteit, samenwerking en expertise voorop staan. Het medische team bestaat uit ervaren Verpleegkundig Specialisten, Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen en doktersassistentes. Dit team is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten. De kwaliteit van leven van de client staat centraal en de zorg is zodanig gericht om cliënten een zo comfortabel en zelfstandig mogelijk leven te laten leiden.

Functie
Als Verpleegkundig Specialist ben je hoofdbehandelaar voor jouw cliënten. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie). Je handelt bij acute gevallen en verricht zo nodig voorbehouden handelingen. Samen met een SO vorm je een duo met wie je werkafspraken maakt over wie wat gaat doen op de afdelingen. Je werkt nauw samen met het multidisciplinair team, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie, naasten en andere behandelaren. Je kunt altijd overleggen met een SO of VS, naast de vaste overlegmomenten. Verder is er ook ruimte voor je om op te leiden, onderzoeken, innoveren en promoveren.

Andere taken zijn:

  • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid.

Kandidaat
Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring of affiniteit met ouderen(zorg). Je bent communicatief sterk, daadkrachtig, innovatief en flexibel. Je bouwt relaties om samen met je team de juiste zorg te kunnen geven. Je kunt beslissingen nemen, houdt ervan om je kennis te delen en samen met collega’s ontwikkelingen in gang te zetten en uit te voeren. Je hebt je rijbewijs B.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je ontvangt direct een vast contract voor 20 – 36 uur
  • Je salaris is ingedeeld in CAO VVT schaal 65 (€3873 – 5395) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring
  • De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en eigen scholingsbudget van €1500 naast je accreditatiepunten
  • Gezamenlijke deskundigheidsbevordering door intercollegiale toetsing is voor je georganiseerd
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode, zodat je snel gewend bent en je weg kan vinden
  • Er zijn vele mogelijkheden voor het indelen van je uren, je werkdagen en de inhoud van je functie. Deze organisatie wil graag je wensen vervullen en het zo comfortabel mogelijk maken om je werk met plezier te kunnen doen.

Wil je meer weten? Of een keer meelopen? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Je kan ook direct je CV achterlaten, dan bel ik je om een afspraak te maken en je meer te vertellen over deze mooie vacature.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

Deel dit artikel: