Over Diana de Boer

Bij welke zorg of patiëntengroep ligt jouw hart?

Die vraag stel ik liever dan bijvoorbeeld Zoek je een nieuwe uitdaging (ieuw!), wat is je salaris (hoezo is dat een uitgangspunt?) of wanneer kon je ook alweer beginnen (lekker voorbereid, hoor).

Ja, ik ben recruiter. Maar ik ben niet zo’n snelle jongen in een goedgesneden Armani-pak. Je weet wel, zo een met meer belangstelling voor zijn omzet dan voor zijn kandidaten.

Ik heb mijn hart verloren aan Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants.

Aan jou dus.

Je bent leuk, sociaal en ambitieus. Je hebt lef. En tegelijkertijd ben je bescheiden.

De balans tussen ambitie en bescheidenheid is soms lastig, weet ik uit eigen ervaring. Maar jij zet door, je legt onvermoeibaar uit dat je écht zelfstandig behandelaar bent en je laat je zien op de werkvloer, op congressen en misschien ook op sociale media.

Daar word ik blij van. En dat maakt mijn werk zo leuk.

Ik help jou graag om een werkplek te vinden waar jij je goed voelt.

Waar je díe zorg verleent die bij jou past.

Zelf werkte ik bij een organisatie waar ik leegliep als een lek opblaasbootje. Het kostte me veel energie en ik twijfelde aan alles. Toch duurde het ruim 1,5 jaar voordat ik de stap durfde te zetten om weg te gaan.

Ik weet ook hoe het anders kan. Ik werkte samen met een manager om werkprocessen bij klanten te verbeteren. Deze werkrelatie gaf me vleugels. Samen met fijne collega’s kregen we veel voor elkaar. Het voelde bijna niet als werken.

Doordat ik dit heb meegemaakt, weet ik hoe belangrijk een fijne werkplek is. Ik help jou graag bij de zoektocht daarnaar.

Hoe ik dat doe, noem ik: werven met zorg.

Ik vraag welke stap jij het allerliefst wil zetten, we bespreken waarvan jij energie krijgt en samen onderzoeken we welke werkplek daarbij past.

Nee.

Niet ik, maar jij besluit wat jouw volgende stap is. Ik werk zorgvuldig en ik wil samen met jou een goede werkplek vinden.

Dat betekent trouwens soms ook dat je tot het inzicht komt dat je huidige werkplek voor nu de beste is.

Maar als dat niet zo is, dan:

Ik vertel je wat ik doe en wat ik niet doe. Zodat je weet waar je aan toe bent.

Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet?

Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.

Monique

Verpleegkundig Specialist

Oh ja, ik heet trouwens Diana.

Ik groeide op in een dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Daarna woonde ik in Dronten, Leeuwarden, Schiedam en Capelle aan de IJssel. En uiteindelijk streek ik met mijn gezin neer in Berg en Dal bij Nijmegen.

Dus of nu praat je met een natte T, een zachte G of met Duitse tongval: ik versta je.

Als we elkaar ontmoeten – in real life of online – drink ik waarschijnlijk groene thee of een latte macchiato. Daarna ga ik naar buiten, om ons gesprek rustig te laten bezinken. En om te trainen, dat ook. Voor een duomarathon, een modderige trail of de Zevenheuvelenloop.

Wil je meer lezen?

Ik schrijf verhalen uit mijn praktijk. Over hoe ‘mijn’ Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants een nieuwe baan vinden. Of juist blijven waar ze zijn.

Ik deel tips, ideeën en ervaringen.

Dit zijn mijn favoriete blogs:

Laten we een keer praten over jouw mogelijkheden

Over de stap die jij het allerliefst wilt zetten.
En over waarvan jij energie krijgt.

Het is vrijblijvend.

‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?