Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist vacatures voor jou

Je kans op meer werkgeluk!

Op zoek naar de leukste Verpleegkundig Specialist vacatures voor jou!

Op zoek naar interessante Verpleegkundig Specialist vacatures? In de afgelopen jaren heb ik vele Verpleegkundig Specialisten uit verschillende disciplines gesproken en verder kunnen helpen aan een leuke baan. Vanuit een kennismakingsgesprek of via een oriëntatie- of sollicitatieprocedure. Maar, altijd vrijblijvend en op jouw verzoek.

Met plezier naar je werk gaan is belangrijk en dat wil natuurlijk iedereen. Met die gedachte ga ik mijn gesprekken aan en daarin verschil ik dan ook met andere recruiters. Als kandidaat kies je voor een nieuwe functie of de huidige werkgever. Ik forceer geen besluit, want dat is niet prettig. Ik wil je helpen bij de keuze die je gaat maken als Verpleegkundig Specialist.

Soms duurt een procedure wat langer en wil je nog een dag meelopen of met een andere collega kennismaken. Dat regel ik graag voor  je. 

Ik zorg dat je (weer) met plezier kunt werken in de zorg. Zoek je een vacature Verpleegkundig Specialist? Voor een leuke functie als Verpleegkundig Specialist zit je bij mij goed!

WSDeBoer groen buiten
Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Jouw baan als Verpleegkundig Specialist

Zoek je een leuke baan als Verpleegkundig Specialist? Ik heb een ruim aanbod Verpleegkundig Specialist vacatures gericht op diverse patiëntenpopulaties.

Heb je al eens gedacht aan de functie VS GGZ in de basis GGZ? Een gevarieerde doelgroep met uiteenlopende psychische problemen en meestal niet enkelvoudig. Als Verpleegkundig Specialist in de generalistische GGZ richt je op wat de patiënt wilt bereiken en wat ze daarvoor nodig heeft.

Of wat vind je van de functie VS Ouderenzorg? Je verleent medische zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek, zet het zorgteam in haar kracht en verbeter je de zorgkwaliteit samen met het multidisciplinair team.

Maar wellicht ligt jouw hart in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg, waar je zorg verleent als VS huisartsenzorg en/of specialistisch zorg aan cliënten met een beperking, ouder wordende cliënten of met een psychiatrische of gedragsproblematiek. De uitdagingen en jouw ontwikkelingsmogelijkheden zijn groot.

Bekijk hieronder de vacatures Verpleegkundig Specialist allemaal. Wil je meer weten, schroom dan niet en neem gerust contact met mij op. Óf meld je aan voor het Job Alert.

 

Een passende vacature in de zorg nog niet gevonden?

Kun jij geen passende vacature Verpleegkundig Specialist vinden? Of ben je benieuwd wat er nog meer voor interessante vacatures zijn? 

Meld je aan voor het Job Alert. Met het Job Alert blijf jij wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures voor Verpleegkundig Specialisten. 

De juiste vacatures voor jou als zorgprofessional

Voor ik jou de meest interessante Verpleegkundig Specialist vacatures kan laten zien, wil ik je natuurlijk eerst beter leren kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek praten we over je opleiding(en), ervaringen, vaardigheden en motivatie. Samen brengen we je wensen en mogelijkheden in kaart om de meest geschikte functie en werkgever te vinden voor jou als zorgprofessional.

De volgende stap is om je in contact te brengen met één of meerdere werkgevers voor een kennismaking met een behandelaar of afdelingsmanager. Overweeg je een meeloopdag, want dat is zeker een mooie aanvulling.

Hierdoor krijg je meer gevoel bij een specifieke Verpleegkundig Specialist vacature, een afdeling of werkgever. Én misschien wel bij een afdeling of een patiëntengroep die je in eerste instantie had afgehouden. Ik houd je steeds op de hoogte van de voortgang, de terugkoppeling vanuit de werkgevers én ben er voor je als er vragen zijn. Contact met een toekomstige werkgever geeft altijd veel inzicht: je kan sfeer proeven, direct collega’s ontmoeten én je brandende vragen stellen.

Wil je meer informatie wat ik voor je kan betekenen als zorgprofessional? 

Bel mij  op 06 190 336 15, dan werken we samen aan een start naar je nieuwe werkplek met collega’s en cliënten die uitkijken naar je komst. 

Zo zorgen we dat jij met jouw expertise op de juiste plek zit en tot je recht komt! 

Er is meer mogelijk in de zorg

Bij Werving en Selectie deBoer vind je de mooiste vacatures in de zorg en welzijn bij de fijnste werkgevers, speciaal voor Physician Assistants, GZ-psychologen en Verpleegkundig Specialisten.

Er is meer mogelijk dan je denkt. Dus bel mij gerust als je vragen hebt.

Verpleegkundig Specialisten die ik heb geholpen om een andere baan te vinden, geven aan: 

‘Bij Diana moet je zijn. Zij luistert, stelt vragen en denkt mee en kent de markt en de mogelijkheden. Solliciteren is al spannend genoeg.’

Zorgprofessional, is een vacature verpleegkundig specialist ouderenzorg iets voor jou?

Waarom eigenlijk niet? Deze baan heeft zoveel leuke aspecten. Word je blij van?

Zijn deze onderwerpen op je lijf geschreven? Dan heb ik een mooie functie Verpleegkundig Specialist ouderenzorg voor je. Bekijk de vacatures direct!

Wat zijn jouw taken als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg?

Als Verpleegkundig Specialist in de ouderenzorg ben je verantwoordelijk voor o.a.:


Maar je kunt jouw functie ook uitbreiden met bijvoorbeeld beleid- of protocolontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en lesgeven. Als Verpleegkundig Specialist ouderenzorg is er veel mogelijk, het is maar net waar jouw interesses liggen.

En de organisatie kijkt niet alleen naar jou als behandelaar of als Verpleegkundig Specialist. Er wordt ook gekeken naar wie je bent, zodat je baan optimaal bij jou en je leven past.

De flexibiliteit die de organisatie biedt door ‘het nieuwe werken’ en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden helpen daarbij. De focus ligt dan ook op: waar ben jij goed in? En wat vind je leuk om te doen?

Is Verpleegkundig Specialist Basis GGZ iets voor jou?

Het leuke aan de functie van Verpleegkundig Specialist Basis GGZ is dat er veel verschillende aandoeningen voorbij komen. Je ziet een zeer diverse patiëntenpopulatie met uiteenlopende en meestal niet enkelvoudig problematiek.

Als Verpleegkundig Specialist in de generalistische basis GGZ sta je dicht bij je patiënten. Je richt je op wat de patiënt wilt bereiken en wat ze daarvoor nodig heeft. Hierdoor zie je dat de patiënt de juiste stappen maakt in het herstel.

Veelgestelde vragen
Verpleegkundig Specialist vacatures

Als Verpleegkundig Specialist GGZ geef je medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met psychische stoornissen en hun omgeving. Daarbij heb je expliciet aandacht voor comorbiditeit van diverse psychiatrische stoornissen en tevens psychiatrische en somatische aandoeningen.

Het klinisch handelen staat in jouw vak centraal. Zo onderhoud je hechte relaties met patiënten en geef je zelf vorm aan zorgprocessen. 

Als VS GGZ behandel je patiënten met algemene psychiatrische beelden zoals psychoses, stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en traumatische ervaringen. Daarnaast kan je specifieke kennis en kunde opbouwen voor het behandelen van zorgvragers met problemen uit verschillende expertisegebieden: licht verstandelijke beperkingen met psychiatrische comorbiditeit, transculturele psychiatrie, forensische psychiatrie of verslavingszorg.

Meer informatie over het beroepsprofiel van een Verpleegkundig Specialist GGZ in het zorglandschap? Je leest het in de handreiking VS GGZ in de rol van regiebehandelaar.

Voor Verpleegkundig Specialisten GGZ is het salaris ingedeeld in CAO GGZ schaal 65. En bij sommigen zelfs in schaal 70. In schaal 65 verdien je tussen de € 4138 en € 5553 en in schaal 70 tussen de € 4.295 en € 6.702 bruto per jaar. Maar als VS GGZ kunnen ook andere aspecten voor jou van belang zijn. Denk aan je opleidingsbudget, flexibel invullen van je uren, reistijd etc.

Als Verpleegkundig Specialist GGZ geef je medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met psychische stoornissen en hun omgeving. Daarbij heb je expliciet aandacht voor comorbiditeit van diverse psychiatrische stoornissen en tevens psychiatrische en somatische aandoeningen.

Blogitems

Physician Assistant versus Verpleegkundig Specialist

Physician Assistant versus Verpleegkundig Specialist Ben jij benieuwd naar de…

37 redenen om met een Verpleegkundig Specialist in zee te gaan

Veel artsen werken samen met een Verpleegkundig Specialist. U wilt…

Voordelen van een Verpleegkundig Specialist voor patiënten

De meest genoemde voordelen van Verpleegkundig Specialisten in ziekenhuizen zijn:…
Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin
Wil je meer weten over een Verpleegkundig Specialist vacatures?


Ik kijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen als Verpleegkundig Specialist!

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?