Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist vacatures voor jou

Je kans op meer werkgeluk!

Zoek je een Verpleegkundig Specialist?

Ben jij net klaar met je opleiding en wil je direct aan de slag? Of wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in de zorg? Wacht dan niet langer! Ik kan je helpen aan een nieuwe baan als Verpleegkundig Specialist en zorg dat jij (weer) met plezier naar je werk gaat.

De afgelopen jaren heb ik vele Verpleegkundig Specialisten uit verschillende disciplines gesproken en vanuit een kennismakingsgesprek of via een oriëntatie- of sollicitatieprocedure geholpen aan een leuke nieuwe baan in de zorg.

En natuurlijk is met plezier naar je werk gaan daarbij erg belangrijk. Met die gedachte ga ik dan ook het gesprek met je aan. Ik help je bij je keuze voor de meest geschikte functie als Verpleegkundig Specialist.

Ik forceer niets, dat werkt niet prettig. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je nieuwe baan, collega’s en werkgever. De ene procedure duurt wat langer dan de andere en dat geeft niets. Heb jij de wens om een dag mee te lopen of kennis te maken met eventuele nieuwe collega’s? Dan regel ik dat voor je. Ik vind het belangrijk dat jij een goed beeld hebt van de functie, zodat je weloverwogen een besluit kunt maken.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem eens een kijkje bij mijn vacatures voor Verpleegkundig Specialisten.

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Jouw baan als Verpleegkundig Specialist

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij je eigen werkgever? Of ga jij je werkveld verbreden? Kortom, zoek je een leuke baan als Verpleegkundig Specialist? Als recruiter in de zorg ben ik gespecialiseerd in het werven van o.a. Verpleegkundig Specialisten en ga ik graag samen met jou op zoek naar een baan die perfect aansluit bij je wensen.

En door mijn grote netwerk met potentiële werkgevers is de kans groot dat de juiste werkgever er voor jou tussen zit. Dé juiste match voor jou! Benieuwd voor welke Verpleegkundig Specialist vacatures ik op dit moment geschikte kandidaten zoek?

Bekijk hieronder het overzicht met mijn beschikbare vacatures in de zorg. Wil je meer informatie ontvangen over een vacature? Neem dan gerust contact met mij op of. Ik help je graag!

Een passende vacature als VS niet gevonden?

Kun jij tussen de vele vacatures niet de juiste vinden? Of ben jij benieuwd of ik nog nieuwe vacatures voor Verpleegkundig Specialisten heb die nog niet op de website staan?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Of maak een Job Alert aan en blijf daarmee altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied. Je kunt eenvoudig je voorkeuren aangeven, zodat je een mailtje van mij ontvangt zodra ik iets voor je heb.

De juiste vacatures voor jou als zorgprofessional

Voordat ik je de meest interessante Verpleegkundig Specialist vacatures kan laten zien, wil ik je natuurlijk eerst beter leren kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek praten we over je opleiding(en), ervaringen, vaardigheden en motivatie. Samen brengen we je wensen en mogelijkheden in kaart om de meest geschikte functie en werkgever te vinden voor jou als zorgprofessional.

De volgende stap is om je in contact te brengen met één of meerdere werkgevers voor een kennismaking met een behandelaar en afdelingsmanager. Vervolgens plannen we een meeloopdag in, dat is namelijk echt een mooie aanvulling. Meelopen met een behandelaar bij een toekomstige werkgever geeft altijd veel inzicht: je kan sfeer proeven, directe collega’s ontmoeten én je brandende vragen stellen. Hierdoor krijg je meer gevoel bij een specifiek team en de organisatie. En misschien wel bij een afdeling of een patiëntengroep die je in eerste instantie had afgehouden.

Ik houd je steeds op de hoogte van de voortgang, de terugkoppeling vanuit de werkgevers én ben er voor je als er vragen zijn.

Wil je meer informatie wat ik voor je kan betekenen als zorgprofessional? 

Bel mij  op 06 190 336 15, dan werken we samen aan een start naar je nieuwe werkplek met collega’s en cliënten die uitkijken naar je komst. 

Zo zorgen we dat jij met jouw expertise op de juiste plek zit en tot je recht komt! 

Wist je dat er meer mogelijk is in de zorg?

Werving en Selectie deBoer is er niet alleen voor Verpleegkundig Specialisten, maar ook voor Physician Assistants en GZ-psychologen. Je kunt bij mij terecht voor verschillende vacatures in de zorg bij de fijnste werkgevers.

Werkgevers die niet kunnen wachten om met jou aan de slag te gaan en je graag een goede indruk geven van hun organisatie. En daardoor is er van alles mogelijk om een goed én realistisch beeld van een organisatie te vormen. 

Van een meeloopdag tot gesprekken met je nieuwe collega’s, niets is te gek! En ik regel dat alles graag voor je. Heb je vragen? Bel mij gerust.

Verpleegkundig Specialisten die ik heb geholpen om een andere baan te vinden, geven aan: 

‘Bij Diana moet je zijn. Zij luistert, stelt vragen en denkt mee en kent de markt en de mogelijkheden. Solliciteren is al spannend genoeg.’

Verpleegkundig Specialist vacatures gericht op diverse patiëntenpopulaties

Je kunt bij mij terecht voor verschillende Verpleegkundig Specialist vacatures die gericht zijn op diverse disciplines in de zorg. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een baan als Verpleegkundig Specialist GGZ in de basis GGZ? Een gevarieerde doelgroep met uiteenlopende psychische problemen die meestal niet eenvoudig zijn. Als Verpleegkundig Specialist GGZ in de generalistische GGZ richt jij je op wat de patiënt wilt bereiken en wat ze daarvoor nodig heeft.

En misschien is een baan als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg wel meer iets voor jou? Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg verleen jij medische zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek, begeleid je het zorgteam in hun dagelijks werk en verbeter je de zorgkwaliteit samen met het multidisciplinair team.

Of ligt jouw hart toch meer bij de Verstandelijk Gehandicaptenzorg? De plek waar je zorg verleent als Verpleegkundig Specialist huisartsenzorg aan cliënten met een beperking, ouder wordende cliënten of cliënten met een psychiatrische of gedragsproblematiek. De uitdagingen en daarmee jouw ontwikkelingsmogelijkheden zijn groot.

Zorgprofessional, is een vacature Verpleegkundig Specialist ouderenzorg iets voor jou?

Waarom eigenlijk niet? Deze baan als Verpleegkundig Specialist heeft zoveel leuke aspecten. Word je blij van?

Zijn deze onderwerpen op je lijf geschreven? Dan heb ik een mooie functie Verpleegkundig Specialist ouderenzorg voor je. Bekijk de vacatures direct!

Wat zijn jouw taken als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg?

Als Verpleegkundig Specialist in de ouderenzorg ben je verantwoordelijk voor o.a.:

Maar je kunt jouw functie ook uitbreiden met bijvoorbeeld beleid- of protocolontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en lesgeven. Als Verpleegkundig Specialist ouderenzorg is er veel mogelijk, het is maar net waar jouw interesses liggen.

En de organisatie kijkt niet alleen naar jou als behandelaar of als Verpleegkundig Specialist. Er wordt ook gekeken naar wie je bent, zodat je baan optimaal bij jou en je leven past.

De flexibiliteit die de organisatie biedt door ‘het nieuwe werken’ en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden helpen daarbij. De focus ligt dan ook op: waar ben jij goed in? En wat vind je leuk om te doen?

Is Verpleegkundig Specialist Basis GGZ iets voor jou?

Het leuke aan de functie van Verpleegkundig Specialist Basis GGZ is dat er veel verschillende aandoeningen voorbij komen. Je ziet een zeer diverse patiëntenpopulatie met uiteenlopende en meestal niet enkelvoudig problematiek.

Als Verpleegkundig Specialist in de generalistische basis GGZ sta je dicht bij je patiënten. Je richt je op wat de patiënt wilt bereiken en wat ze daarvoor nodig heeft. Hierdoor zie je dat de patiënt de juiste stappen maakt in het herstel.

Veelgestelde vragen over Verpleegkundig Specialisten

Als Verpleegkundig Specialist GGZ geef je medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met psychische stoornissen en hun omgeving. Daarbij heb je expliciet aandacht voor comorbiditeit van diverse psychiatrische stoornissen en tevens psychiatrische en somatische aandoeningen.

Het klinisch handelen staat in jouw vak centraal. Zo onderhoud je hechte relaties met patiënten en geef je zelf vorm aan zorgprocessen. 

Als VS GGZ behandel je patiënten met algemene psychiatrische beelden zoals psychoses, stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en traumatische ervaringen. Daarnaast kan je specifieke kennis en kunde opbouwen voor het behandelen van zorgvragers met problemen uit verschillende expertisegebieden: licht verstandelijke beperkingen met psychiatrische comorbiditeit, transculturele psychiatrie, forensische psychiatrie of verslavingszorg.

Meer informatie over het beroepsprofiel van een Verpleegkundig Specialist GGZ in het zorglandschap? Je leest het in de handreiking VS GGZ in de rol van regiebehandelaar.

Voor Verpleegkundig Specialisten GGZ is het salaris ingedeeld in CAO GGZ schaal 65. En bij sommigen zelfs in schaal 70. In schaal 65 verdien je tussen de € 4138 en € 5553 en in schaal 70 tussen de € 4.295 en € 6.702 bruto per jaar. Maar als VS GGZ kunnen ook andere aspecten voor jou van belang zijn. Denk aan je opleidingsbudget, flexibel invullen van je uren, reistijd etc.

Als Verpleegkundig Specialist GGZ geef je medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met psychische stoornissen en hun omgeving. Daarbij heb je expliciet aandacht voor comorbiditeit van diverse psychiatrische stoornissen en tevens psychiatrische en somatische aandoeningen.

Blogitems

Physician Assistant versus Verpleegkundig Specialist

Physician Assistant versus Verpleegkundig Specialist Ben jij benieuwd naar de…

37 redenen om met een Verpleegkundig Specialist in zee te gaan

Veel artsen werken samen met een Verpleegkundig Specialist. U wilt…

Voordelen van een Verpleegkundig Specialist voor patiënten

De meest genoemde voordelen van Verpleegkundig Specialisten in ziekenhuizen zijn:…
Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin
Als regioleider heb ik de afgelopen 4,5 jaar ontzettend fijn samengewerkt met Diana op het gebied van werving van Verpleegkundig Specialisten. Diana kent onze organisatie erg goed en weet precies wat voor type VS wij zoeken. Via haar meerdere fantastische VS collega’s mogen verwelkomen in mijn team. Kernkwaliteiten van Diana: snel en laagdrempelig contact, draagt kandidaten aan die passen binnen onze organisatie, waardoor je snel kan doorpakken in het wervingstraject. Ze is transparant en betrokken.
Odette
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
Jolanda
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique
Wil je meer weten over een Verpleegkundig Specialist vacatures?

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen als Verpleegkundig Specialist!

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?