Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist vacatures voor jou

Je kans op meer werkgeluk!

Vacature Verpleegkundig Specialist!?

Je ideale Vacature Verpleegkundig Specialist vind je hier. Want ben jij net klaar met je opleiding Verpleegkundig Specialist en wil je direct aan de slag? Of wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in de zorg? Wacht dan niet langer! Ik kan je helpen aan een (nieuwe) baan als Verpleegkundig Specialist en zorg dat jij (weer) met plezier naar je werk gaat.

De afgelopen jaren heb ik vele Verpleegkundig Specialisten uit verschillende disciplines gesproken en vanuit een kennismakingsgesprek of via een oriëntatie- of sollicitatieprocedure geholpen aan een leuke nieuwe baan in de zorg.

En natuurlijk is met plezier naar je werk gaan erg belangrijk. Met die gedachte ga ik dan ook het gesprek met je aan. Ik help je bij je keuze voor de meest geschikte vacature Verpleegkundig Specialist.

Ik forceer niets, dat werkt niet prettig. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je nieuwe baan, collega’s en werkgever. De ene procedure duurt wat langer dan de andere en dat geeft niets. Heb jij de wens om een dag mee te lopen of kennis te maken met eventuele nieuwe collega’s? Dan regel ik dat voor je. Ik vind het belangrijk dat jij een goed beeld hebt van de functie, zodat je weloverwogen een besluit kunt maken.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem eens een kijkje bij mijn vacatures voor Verpleegkundig Specialisten.

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Jouw baan als Verpleegkundig Specialist

Klaar voor een nieuwe uitdaging in de zorg? Bij je eigen werkgever of liever bij een andere werkgever? In een bekend werkdomein of juist in een ander werkdomein? Kortom, zoek je een vacature Verpleegkundig Specialist? Als recruiter in de zorg ben ik gespecialiseerd in het werven Verpleegkundig Specialisten. Samen met jou zoek ik naar de baan die aansluit bij jouw wensen.

Door mijn grote netwerk met potentiële werkgevers is de kans groot dat de juiste werkgever en werkplek er voor jou tussen zit. Dé juiste match voor jou! Benieuwd voor welke Verpleegkundig Specialist vacatures ik op dit moment geschikte kandidaten zoek?

Bekijk hieronder het actuele overzicht. Heb je vragen over een vacature? Bel me gerust. Ik help je graag verder.

Een passende vacature verpleegkundig specialist
niet gevonden?

Kun jij tussen de vele Verpleegkundig Specialist vacatures niet dé juiste vacature vinden? Of ben jij benieuwd of ik nog nieuwe vacatures voor Verpleegkundig Specialisten heb die nog niet op de website staan?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Of maak een Job Alert aan en blijf daarmee altijd op de hoogte van de nieuwste VS vacatures in jouw vakgebied. Je kunt eenvoudig je voorkeuren aangeven, zodat je een mailtje van mij ontvangt zodra ik iets voor je heb.

De juiste VS vacatures voor jou als zorgprofessional

Voordat ik je de meest interessante Verpleegkundig Specialist vacatures kan laten zien, wil ik je natuurlijk eerst beter leren kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek praten we over je opleiding(en), ervaringen, vaardigheden en motivatie. Samen brengen we je wensen en mogelijkheden in kaart om de meest geschikte functie en werkgever te vinden voor jou als zorgprofessional.

De volgende stap is om je in contact te brengen met één of meerdere werkgevers voor een kennismaking met een behandelaar en afdelingsmanager. Vervolgens plannen we een meeloopdag in, dat is namelijk echt een mooie aanvulling. Meelopen met een behandelaar bij een toekomstige werkgever geeft altijd veel inzicht: je kan sfeer proeven, directe collega’s ontmoeten én je brandende vragen stellen. Hierdoor krijg je meer gevoel bij een specifiek team en de organisatie. En misschien wel bij een afdeling of een patiëntengroep die je in eerste instantie had afgehouden.

Ik houd je steeds op de hoogte van de voortgang, de terugkoppeling vanuit de werkgevers én ben er voor je als er vragen zijn.

Wist je dat er meer mogelijk is in de zorg?

Werving en Selectie deBoer is er niet alleen voor Verpleegkundig Specialisten, maar ook voor Physician Assistants en GZ-psychologen. Je kunt bij mij terecht voor verschillende vacatures in de zorg bij de fijnste werkgevers.

Werkgevers die niet kunnen wachten om met jou aan de slag te gaan en je graag een goede indruk geven van hun organisatie. En daardoor is er van alles mogelijk om een goed én realistisch beeld van een organisatie te vormen. 

Van een meeloopdag tot gesprekken met je nieuwe collega’s, niets is te gek! En ik regel dat alles graag voor je. Heb je vragen? Bel mij gerust.

Verpleegkundig Specialisten die ik heb geholpen om een andere baan te vinden, geven aan: 

‘Bij Diana moet je zijn. Zij luistert, stelt vragen en denkt mee en kent de markt en de mogelijkheden. Solliciteren is al spannend genoeg.’

Verpleegkundig Specialist vacatures gericht op alle patiëntenpopulaties

Als Verpleegkundig Specialist aan de slag, voor welke patiëntenpopulatie ga je? Heb je al weleens gedacht aan de Verstandelijk Gehandicaptenzorg? De plek waar je als Verpleegkundig Specialist huisartsenzorg of juist specialistische zorg verleent aan cliënten met een beperking, ouder wordende cliënten of cliënten met een psychiatrische of gedragsproblematiek. De uitdagingen en daarmee je persoonlijke groei zijn enorm.

Of is de ouderenzorg meer iets voor jou? Als Verpleegkundig Specialist in de ouderenzorg verleen jij medische zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek. Begeleid je het zorgteam in hun dagelijks werk en verbeter je de zorgkwaliteit samen met het multidisciplinair team.

Of ligt je hart meer bij de basis GGZ? Een gevarieerde doelgroep met uiteenlopende psychische problemen. Als Verpleegkundig Specialist GGZ in de generalistische GGZ richt jij je op wat de patiënt wilt bereiken en wat ze daarvoor nodig heeft.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende Verpleegkundig Specialist vacatures gericht op diverse disciplines in de zorg. 

Zorgprofessional, is een vacature Verpleegkundig Specialist ouderenzorg iets voor jou?

Waarom eigenlijk niet? Deze baan als Verpleegkundig Specialist heeft zoveel leuke aspecten. Ik noem er een paar:

Zijn deze onderwerpen op je lijf geschreven? Dan heb ik een mooie vacature Verpleegkundig Specialist ouderenzorg voor je. Bekijk de vacatures direct!

Wat zijn jouw taken als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg?

Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg ben verantwoordelijk voor de medische en verpleegkundige zorg, zoals het afnemen van anamneses, stellen van diagnoses, voorschrijven van medicatie en het uitvoeren van visites. Tevens verleen je zelfstandig, binnen je eigen deskundigheidsgebied, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek.

Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg heb je een coachende rol voor het zorgteam, je ondersteunt de verzorgenden en je zorgt ervoor dat ze optimaal hun werk kunnen doen. Zij kennen de cliënten het beste. Daarnaast verbeter je de zorgkwaliteit en herkent innovaties. Overigens kun je jouw functie verder uitbreiden met taken, zoals beleids- en protocolontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en lesgeven, afhankelijk van jouw interesses.

Ga jij ervoor? Ik daag je uit om de vacature Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg verder te onderzoeken. Bekijk de vacatures en bel me als je meer informatie wilt.

Is Verpleegkundig Specialist Basis GGZ iets voor jou?

Het leuke aan de functie van Verpleegkundig Specialist Basis GGZ is dat er veel verschillende aandoeningen voorbij komen. Je ziet een zeer diverse patiëntenpopulatie met uiteenlopende en meestal niet enkelvoudig problematiek.

Als Verpleegkundig Specialist in de generalistische basis GGZ sta je dicht bij je patiënten. Je richt je op wat de patiënt wilt bereiken en wat ze daarvoor nodig heeft. Hierdoor zie je dat de patiënt de juiste stappen maakt in het herstel.

Veelgestelde vragen vacatures Verpleegkundig Specialist

Een Verpleegkundig Specialist is een verpleegkundige met een paar jaar werkervaring en heeft de opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) succesvol afgerond. Je kan dan als Verpleegkundig Specialist aan de slag binnen verschillende disciplines binnen de zorg. Bekijk de vacatures die ik aanbied. 

 

Wat een Verpleegkundig Specialist verdient hangt af van de schaal waarin de functie valt. De meeste functies van Verpleegkundig Specialisten vallen in schaal 60 of schaal 65 (bruto: schaal 60 is tot € 5.200,- en schaal 65 tot € 6.100,-).

Een Verpleegkundig Specialist (ook wel nurse practitioner) is zelfstandig bevoegd als behandelaar binnen een bepaald vakgebied. En kan taken overnemen van de arts.

De Verpleegkundig Specialist mag diagnoses stellen en voorbehouden handelingen doen. Zoals katheterisaties, heelkundige handelingen, injecties en puncties uitvoeren en medicatie voorschrijven.

Een Verpleegkundig Specialist richt zich vaak op één patiëntengroep. Bijvoorbeeld patiënten met borstkanker, ouderen met dementie of patiënten met diabetes en vaatlijden.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Blogitems
Diana de Boer

Je baan opzeggen

Je baan opzeggen zonder stress (in 7 stappen): check je opzegtermijn en vakantiedagen, schrijf je ontslagbrief en vertel het je manager.

Lees meer »

Op zoek naar dé vacature Verpleegkundig Specialist?

Bel mij of mail voor het maken van een afspraak. Ik vind het leuk om met je te sparren over jouw toekomstige functie.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?