Zorgprofessionals

Zorgprofessional, wil je je verder ontwikkelen?

Dit is hét moment om een stap te zetten!  

Zoek je een leuke baan als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-Psycholoog?

Ben je als zorgprofessional toe aan een volgende stap in je carrière? Heb je de opleiding Master Advanced Nursing Practice, Master Physician Assistant of de opleiding tot GZ-psycholoog pas afgerond? 

Of werk je alweer een paar jaar in de zorg bij je huidige werkgever en wil je meer? Jezelf verder ontwikkelen of nieuwe projecten starten?

Dan is dit hét moment om je horizon te verbreden en te oriënteren op een mooie functie bij jou in de buurt.

Natuurlijk is gemakkelijk als je aan alle eisen uit de vacature voldoet. Dat hoeft gelukkig niet altijd. Er zijn altijd collega-behandelaren die je goed kunnen inwerken of bijscholen als dat nodig is. 

Uit ervaring weet ik dat ik er meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken. Vooral als er een goede klik is.

Ik leg je graag de mogelijkheden voor en help je bij het vinden van de mooiste functie die bij jou past als zorgprofessional.

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Verbinder

Mijn kracht is om te werken vanuit betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen, zowel voor de wensen van de opdrachtgever als de kandidaat.

Werkgeluk

Ik ben ervan overtuigd dat mensen gelukkig worden van het ontdekken en inzetten van hun kennis, vaardigheden en talenten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vanaf 1998 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Ruim 10 jaar geleden mijn eigen bureau gestart. Ik ken de markt, de instellingen, opleidingen en natuurlijk de zorgprofessionals.

Uniek in het vak

Mijn bureau is de enige die gespecialiseerd is in de werving van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-Psychologen.

Voor jou

Samen doorlopen we de procedure, ik geef aan waarop je kan letten en jij richt je in de inhoud van de gesprekken.

Vacatures in de zorg en welzijn

Zoek je een leuke baan in de zorg? Ik heb diverse vacatures voor zorgprofessionals, namelijk voor Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen.

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Wil je meer weten? Bel mij gerust! 

Ik beantwoord graag je vragen.

Ik ben dé recruiter in de zorg voor zorgprofessionals

In een kennismakingsgesprek gaan we in op je opleiding, ervaring, vaardigheden en motivatie als zorgprofessional. Vanuit betrokkenheid en deskundigheid denk ik met je mee, zodat we samen je wensen en mogelijkheden in kaart brengen en de meest geschikte functie en werkgever vinden. Op deze manier kan ik doelgericht voor je aan de slag gaan. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is zonder kosten.

Je recente CV is handig. En je hoeft geen sollicitatiebrief of motivatiebrief te schrijven. Dat scheelt weer een hoop denkwerk!

Als recruiter in de zorg en welzijn breng ik je in contact met één of meerdere werkgevers, zoals we samen hebben afgesproken. Ik informeer je wat mijn stappen zullen zijn en houd ik je op de hoogte van de voortgang. Ik denk mee in de voorbereiding van je kennismakingsgesprekken, de meeloopdag en het arbeidsvoorwaardengesprek.

Na je kennismaking met een collega-behandelaar en/of manager kan je een dag meelopen. Dat geeft altijd veel inzicht: je kan sfeer proeven, collega’s ontmoeten, hun werkwijze zien en je brandende vragen stellen. 

Vervolgens besluiten wij na een terugkoppeling wat de volgende stap is: een vervolggesprek met de manager, kennismaking met een andere collega of een gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Altijd op de hoogte van de laatste vacatures?

Hiernaast vind je de mooiste vacatures in de zorg en welzijn bij plezierige werkgevers, speciaal voor Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen. 

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt. 

Bel gerust als je een vraag hebt.

Ik ben er voor jou als Physician Assistant

Als Physician Assistant ben je een medisch zorgprofessional op een specifiek medisch domein en zet je je in om de effectiviteit van de zorg te verhogen. 

Als werknemer in de zorg kijk je verder, naar de wensen en behoeften van je patiënten en naar die van jezelf. 

Je wilt scherp blijven, net als op je carrière. Samen eens praten over de mogelijkheden?

Ik ben er voor jou als GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg voeg je waarde toe aan het leven van ouderen. Psychische, sociale en cognitieve problemen lopen vaak door elkaar. 

Deze puzzel oplossen geeft jou als werknemer in de zorg energie. Een mooie vacature vinden voor jou geeft mij energie.

Ik ben er voor jou als Verpleegkundig Specialist

Als Verpleegkundig Specialist ben je een expert met medische en verpleegkundige kennis van een specifieke patiëntengroep en zet je je in om de kwaliteit van zorg te verbeteren. 

Je blijft je ontwikkelen voor jezelf en voor je patiënten/cliënten. Verandering van werkgever kan je daarbij ook helpen. Laten samen kijken wat je wensen en behoeften precies zijn. 

Ik kijk graag met je mee!

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin

Zeg zorgprofessional, zullen we eens kennismaken?

En samen kijken wat ik voor je kan betekenen? Even bellen? 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?