Zorgprofessionals

Zorgprofessional, wil jij je verder ontwikkelen?

Dan is dit hét moment om die stap te zetten!  

Zoek jij als zorgprofessional een leuke baan als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-Psycholoog?

Heb jij net de opleiding Master Advanced Nursing Practice, Master Physician Assistant of de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond? Of ben jij al een tijdje aan het werk bij je huidige werkgever en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Kortom, ben jij klaar om jezelf (verder) te ontwikkelen of nieuwe kennis en ervaring in te zetten en nieuwe projecten op te starten? Dit is dit hét moment om je horizon te verbreden en jezelf te oriënteren op een mooie functie als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog bij jou in de buurt.

Laat mij jou als zorgprofessional helpen aan de volgende stap in jouw carrière! Samen met jou bekijk ik de verschillende mogelijkheden en gaan we op zoek naar de functie die past bij jou als zorgprofessional.

En natuurlijk is het vinden van een nieuwe baan makkelijker als je voldoet aan alle gestelde eisen, maar uit ervaring weet ik dat er meer mogelijk is dan je denkt. Er zijn bijvoorbeeld altijd collega-behandelaren die je goed kunnen inwerken of bijscholen als dat nodig is. Of loop eens een dagje mee in de mogelijk nieuwe functie.

Zullen wij eens samen kijken wat ik voor je kan betekenen?

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Verbinder

Mijn kracht is om te werken vanuit betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen, zowel voor de wensen van de opdrachtgever als de kandidaat.

Werkgeluk

Ik ben ervan overtuigd dat mensen gelukkig worden van het ontdekken en inzetten van hun kennis, vaardigheden en talenten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vanaf 1998 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Ruim 12 jaar geleden mijn eigen bureau gestart. Ik ken de markt, de instellingen, opleidingen en natuurlijk de zorgprofessionals.

Uniek in het vak

Mijn bureau is de enige die gespecialiseerd is in de werving van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-Psychologen.

Voor jou

Samen doorlopen we de procedure, ik geef aan waarop je kan letten en jij richt je in de inhoud van de gesprekken.

Zorg en welzijn vacatures voor zorgprofessionals

Wil jij als zorgprofessional een leuke, nieuwe baan in de zorg? Een carrièreswitch of sta jij juist net aan het begin? Wat de reden ook is, ik kan je helpen aan de juiste vacature binnen de zorg.

Ik beschik over een groot netwerk met potentiële werkgevers die misschien wel op zoek zijn naar jouw talent. Je kunt als zorgprofessional bij mij terecht voor verschillende vacatures voor Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog.

Benieuwd welke vacatures ik op dit moment beschikbaar heb? Hieronder vind je een overzicht van mijn vacatures op dit moment. Wil je meer weten over een vacature of staat er voor jou nu niets bij? Je kunt mij altijd bellen. Ik beantwoord je vragen graag.

Zit je droombaan er niet bij?

Zie jij tussen mijn aanbod geen vacature voor jou die jou als zorgprofessional aanspreekt? Of wil jij misschien weten of er nog nieuwe vacatures voor Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog in aantocht zijn?

Je kunt mij altijd bellen voor meer informatie of een Job Alert aanmaken. Geef daarbij je voorkeuren aan en ik houd je altijd op de hoogte van vacatures die jouw interesse hebben.

Ik ben dé recruiter in de zorg voor zorgprofessionals

Dus zorgprofessional, jij bent klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ga ik graag met je in gesprek. We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer een uur waarin we jouw opleiding, ervaring, vaardigheden en motivatie als zorgprofessional bespreken. Wat zou je graag willen? Wat zijn je wensen? En waar haal je voldoening én natuurlijk werkplezier uit?

Als recruiter in de zorg denk ik met je mee vanuit betrokkenheid en deskundigheid in mijn vakgebied. Zo halen we samen je wensen en behoeften boven water en kunnen we in kaart brengen wat de meest geschikte functie en natuurlijk werkgever voor je is. Dit helpt mij om gericht voor je aan de slag te gaan.

Het is handig als jij een recente cv mee kunt nemen. En je hoeft geen sollicitatiebrief of motivatiebrief te schrijven. Dat scheelt weer een hoop denkwerk! Hebben wij alles op een rij gezet? Dan breng ik je als recruiter in de zorg en welzijn in contact met één of meerdere werkgevers. En natuurlijk houd ik je van de voortgang op de hoogte. Is er een klik met één of meerdere werkgevers, dan bespreken we samen ter voorbereiding het kennismakingsgesprek, de meeloopdag én denk ik mee in je arbeidsvoorwaarden.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een collega-behandelaar en/of manager, kun je een dag meelopen. Dat geeft altijd veel inzicht: je kan sfeer proeven, collega’s ontmoeten, hun werkwijze zien en je brandende vragen aan ze stellen.

Vervolgens besluiten wij na een terugkoppeling wat de volgende stap is: een vervolggesprek met de manager, kennismaking met een andere behandelaar of een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Het gaat erom dat je voldoende informatie hebt om een beeld te kunnen vormen van je nieuwe functie en organisatie, zodat je een goed besluit kan nemen.

Zorgprofessional, zoek jij een baan...

Ik ga graag samen met jou op zoek naar een geschikte vacature als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog. Ik weet uit ervaring namelijk dat er meer mogelijkheden zijn dan jij denkt. 

Dus zorgprofessional, waar wacht je nog op?

als Physician Assistant

Als Physician Assistant ben je een medisch zorgprofessional op een specifiek medisch domein en zet je je in om de effectiviteit van de zorg te verhogen. 

Als werknemer in de zorg kijk je verder, naar de wensen en behoeften van je patiënten en naar die van jezelf. 

Je wilt scherp blijven, net als op je carrière. Samen eens praten over de mogelijkheden?

als GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog in de ouderenzorg voeg je waarde toe aan het leven van ouderen. Psychische, sociale en cognitieve problemen lopen vaak door elkaar. 

Deze puzzel oplossen geeft jou als werknemer in de zorg energie. Een mooie vacature vinden voor jou geeft mij energie.

als Verpleegkundig Specialist

Als Verpleegkundig Specialist ben je een expert met medische en verpleegkundige kennis van een specifieke patiëntengroep en zet je je in om de kwaliteit van zorg te verbeteren. 

Je blijft je ontwikkelen voor jezelf en voor je patiënten/cliënten. Verandering van werkgever kan je daarbij ook helpen. Laten samen kijken wat je wensen en behoeften precies zijn. 

Ik kijk graag met je mee!

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist

Zeg zorgprofessional, zullen we eens kennismaken?

En samen kijken wat ik voor je kan betekenen? Even bellen? 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?