Vacatures

Overzicht vacatures in de zorg

Hier vind je een overzicht van alle vacatures in de zorg.

Heb je een vraag over een vacature, zoek je je ideale functie of wil je liever sparren over een volgende stap, bel me gerust op.  

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures voor Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog? Meld je dan direct aan voor het Job Alert!

De 3 nieuwste vacatures

Verpleegkundig Specialist vacature

Kijk jij uit naar vacatures voor Verpleegkundig Specialisten? Reageer je eigenlijk nooit, maar zou je die stap best eens willen wagen? Vind bij Werving & Selectie DeBoer de leukste VS-vacatures van Nederland!

Je kent het vast wel. Je hebt een leuke VS-functie of vacature gezien en eigenlijk wil je er meer van weten. Je denkt erover na om misschien eens een keer van baan te wisselen. Maar waarheen? Waarom? Heb ik het echt niet meer naar mijn zin op mijn huidige werkplek? Wellicht ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Of wil je eens een andere werkomgeving leren kennen, nieuwe collega’s ontmoeten of je kennis vergroten. Kortom, je horizon verbreden. 

Het kan dan prettig zijn om eens met een neutraal persoon jouw toekomstperspectieven te bespreken. Iemand die de markt kent en begrijpt dat solliciteren een hele stap kan zijn. Gewoon vrijblijvend. Diana van Werving & Selectie DeBoer neemt je mee in de mogelijkheden, vacatures bespreken, kennismakingen met behandelaren of meeloopdagen faciliteren. Er is meer mogelijk dan je denkt. Want zo maar van baan veranderen, dat doe je natuurlijk niet. Daar neem je de tijd voor. 

Staat jouw vacature voor Verpleegkundig Specialist er niet tussen, neem gerust contact met me op. Of meld je aan voor de job alert, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Verpleegkundig Specialisten vacatures.

GZ-psycholoog vacature

Ben jij op zoek naar GZ-vacatures? Struin je soms websites af op zoek naar een interessante GZ-psycholoog vacature, bij een leuke organisatie? Wil je meer weten over een functie, een werkgever of gewoon eens kennismaken? Zoek contact met Werving & Selectie DeBoer voor de leukste vacatures. Diana vertelt je graag meer over de GZ-vacatures. 

Veel GZ-psychologen gingen je al voor. We horen vaak: ‘het was prettig om eens met iemand te kletsen die bekend is binnen de zorg en ook nog eens specifiek in het vakgebied GZ-psycholoog’.

Solliciteren kan een hele stap zijn en daarom is het echt niet gek om af en toe samen met iemand te sparren over jouw loopbaan in de zorg. Gewoon vrijblijvend. Samen met Diana kijk je naar mogelijke vacatures. Tevens zijn kennismakingen met behandelaren of meeloopdagen mogelijk én heel interessant. Voor jij de stap zet naar een nieuwe functie kun jij eerst goed onderzoek doen. En daar mag je ook de tijd voor nemen. 

Staat jouw GZ-psycholoog vacature ertussen? 

Physician Assistant vacature

Ben je net afgestudeerd of al langer aan het werk als Physician Assistant? Zoek je een nieuwe uitdaging, maar heb je jouw PA vacature nog niet gevonden? Hier vind je de leukste vacatures voor Physician AssistantsDiana werkt met én voor verschillende zorginstellingen. Zoekt en helpt kandidaten aan een nieuwe uitdaging.

Wil je meer weten over een PA-functie of eens van gedachten wisselen over vacatures in jouw vakgebied? Bel en maak een afspraak met Diana. Zij is onafhankelijk en kent de zorgbranche goed. Zij weet waar de zorg behoefte aan heeft en kent ook de wensen van degenen die het vak in willen rollen of verder willen komen. Vraag jezelf eens af of je op de juiste plek zit? Het is goed om af en toe stil te staan bij jouw huidige werkgeluk in je huidige functie.

Tijdens een gesprek met Diana zoom je verder in op jouw wensen en jouw zoektocht. Naar geschikte vacatures, mogelijkheden tot kennismakingen met behandelaren en/ of meedoen aan meeloopdagen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Staat jouw vacature voor Physician Assistant er niet tussen, neem contact op met Diana.

Heb jij je al aangemeld voor de job alert? Dan ben en blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Physician Assistants vacatures.

Nieuwste vacatures in de zorg

De volgende stap zetten in jouw loopbaan? Een compleet nieuwe uitdaging? Of jezelf verder ontwikkelen? Wat de reden voor jouw nieuwe functie ook is, een volgende stap zetten is vaak spannend en een beetje lef is dan wel gewenst. En daar kan ik je goed bij helpen.

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog. Samen bespreken we wat de nieuwste vacatures in de zorg zijn en in welke regio’s en vakgebieden deze beschikbaar zijn. Wat zijn jouw wensen? Waar wil je werken? Hoe groot mag een team zijn? Allemaal vraagstukken waarover ik graag met je in gesprek ga.

Misschien zijn er wel mogelijkheden waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Door mijn grote netwerk en kennis van de markt, vind ik altijd een vacature in de zorg die bij je past. Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures in de zorg? Maak dan een job alert aan. Klik op het juiste vakgebied, vul je e-mailadres in en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox zodra ik deze op mijn site plaats.

En ik help niet alleen zorgprofessionals, maar ook werkgevers om de perfecte match te vinden voor de nieuwste vacatures in de zorg. Net als elke andere recruiter kan ik kandidaten vinden die op zoek zijn naar een andere werkplek. Maar ik vind ook die kandidaat, die niet actief op zoek is naar een nieuwe baan of werkgever, maar met de juiste triggers enthousiast gemaakt kan worden voor de functie bij jouw organisatie.

Dit doe ik niet alleen door te zorgen voor een heldere en compacte vacaturetekst, maar ik vertel geïnteresseerden ook over mensen die er al werken, hoe zij de overstap hebben ervaren en wat zij leuk vinden aan hun huidige job. Ik ga verder dan het standaard recruiter riedeltje en neem de kandidaat echt mee in mijn verhaal. Ik vertel welgemeend over jouw organisatie, de sfeer, collega’s, werkwijze en schets verwachtingspatronen. Kortom, ik zorg dat de kandidaat echt ‘gevoel’ heeft bij jouw vacature!

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?