Zorgpersoneel gezocht?

Zorgpersoneel gezocht?

Flexibel en gekwalificeerd zorgpersoneel gezocht?
Mijn naam is Diana de Boer en ik verzorg de werving en selectie van Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants

Zorgpersoneel nodig, als aanvulling op je team?

Vertrekt een gewaardeerde collega? Of heb je meer behandelaren nodig? Ik help je met het werven en selecteren van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen.

Zoek je gemotiveerd zorgpersoneel dat goed past bij je organisatie en team? Het kan een hele klus zijn om die ene juiste persoon te vinden. Werving & Selectie DeBoer is dé specialist die het gehele werving- en selectieproces uit handen neemt.

Want met kennis van de organisatie, zorg ik voor een passende oplossing als het gaat om zorgpersoneel. Door een uitgebreid netwerk en up-to-date database kan ik slagvaardig aan de slag om aan je vraag te voldoen.

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Actieve werving

Ik zoek actief naar de juiste kandidaat

Transparant proces

Heldere communicatie over werving & selectie

Actueel marktinzicht

Ik ken de markt en bewegingen van VS/PA

Ervaring

Ruim 25 jaar ervaring als recruiter + 13 jaar succesvol in de zorg

Samen

Ik denk met je mee

Zorgpersoneel gezocht? Mijn werkwijze als het gaat om…

…de werving van goede kandidaten in de zorg.

Zorgpersoneel gezocht voor een permanente invulling van een openstaande vacature in de zorg? Overweeg je een werving en selectiebureau? Een goede keuze, want het hele werving en selectieproces kan flink wat van je tijd in beslag nemen. Tijd die jij zelf goed kunt gebruiken. Ik  zoek voor jou naar geschikte Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen. 

Na onze kennismaking inventariseren we samen de wensen en behoeften. Dé basis voor het werven in de zorg is een ’to the point’ intakegesprek. Het is natuurlijk van belang dat de openstaande functie binnen je organisatie adequaat wordt ingevuld.

Een goede match start immers met een scherp beeld van wederzijdse verwachtingen. Vervolgens bespreken we het kandidaten- en competentieprofiel.

Het is prettig om als recruiter in de werving en selectie binnen zorg en welzijn enthousiast te kunnen vertellen over je vacature, team en organisatie. Dit is de basis voor het schrijven van wervende vacatureteksten, waardoor kandidaten zich écht aangesproken voelen. En om de beste kandidaten voor de openstaande vacature te vinden.

Uiteraard bespreken we de verdere werkwijze en planning. En dit alles met een heldere tariefstelling. 

De eerste gesprekken

Met potentiële kandidaten voer ik gesprekken over hun opleiding, ervaring en vervolgstappen.

Dan stel ik de geselecteerde kandidaten aan je voor. Samen bespreken we wie uitgenodigd gaat worden voor een kennismakingsgesprek.

Een transparant proces vind ik hierbij van groot belang. Werving & Selectie deBoer staat voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en professionaliteit.

Waarom een recruiter in de zorg?

Zorgpersoneel gezocht, maar lukt het als werkgever niet om de tijd hiervoor óf de juiste mensen te vinden? Dan is een recruiter dé ideale oplossing. Werving & Selectie DeBoer is het enige werving en selectiebureau dat gespecialiseerd is in het vinden van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen.

Ik, Diana de Boer,

Zorgpersoneel gezocht en direct een vacature plaatsen?

De beste zorgprofessional voor de openstaande functie in jouw organisatie vinden we samen.

Direct een vacature plaatsen?

De beste zorgprofessional voor je openstaande functie? Samen zoeken we naar de meest geschikte kandidaat.

Zullen we eens kennismaken?

Ontdek meer over Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistanten en GZ-psychologen

Wat kan een Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog voor je organisatie  betekenen? Als recruiter vertel ik je dat natuurlijk graag.

Verpleegkundig Specialist

Een Verpleegkundig Specialist neemt een deel van het werk van artsen over, zoals spreekuren en visites: diagnoses stellen, behandelplannen maken en medicatie voorschrijven. Een Verpleegkundig Specialist is een zelfstandig behandelaar én een expert met geintegreerde medische en verpleegkundige kennis van een specifieke patiëntengroep. De Verpleegkundig  Specialist ziet verbeterpunten voor de kwaliteit van zorg. Hij of zij weet bovendien hoe je innovaties opstart en hoe patiënten voorlicht.
Zoek je een Verpleegkundig Specialist?

Physician Assistant

Met een Physician Assistant haal je een medisch zelfstandig behandelaar in huis met een brede medische basiskennis. Voor bijna álle patiëntengroepen. Van basiszorg tot medisch specialistische zorg met het uitvoeren van voorbehouden handelingen en verrichtingen/ operaties en het indiceren en voorschrijven van medicatie. Naast medische zorg kan een Physician Assistant de kwaliteit en effectiviteit van de zorg verhogen.
Op zoek naar een Physician Assistant?

GZ-psycholoog

Een GZ-psycholoog in de ouderenzorg en revalidatiezorg voegt waarde toe aan het leven van ouderen/revalidanten. Meestal lopen psychische, sociale en cognitieve problemen door elkaar. Een GZ-psycholoog helpt ouderen bij wat wél kan en hij of zij zorgt voor een goede samenwerking in het multidisciplinair team. Ook kan een GZ-psycholoog zelfstandig diagnosticeren én behandelen.
Een GZ-psycholoog gezocht, als aanvulling op jouw team? Neem contact met mij op.

Ik vertel je graag nog meer over de toegevoegde waarde van deze zorgverleners en hoe zij de kwaliteit van de zorg in de instelling kunnen verbeteren. Bel gerust!

dokter spullen pennen

Zorgpersoneel gezocht?
Veelgestelde vragen over het werven en selecteren van zorgpersoneel.

Een werving- en selectiebureau of recruitmentbureau werft en selecteert verschillende kandidaten voor meerdere opdrachtgevers. Vaak zijn bureaus gespecialiseerd in een branche, zoals zorg, marketing of overheid. Werving & Selectie DeBoer is gespecialiseerd in de functies Verpleegkundig
Specialist, Physician Assistant en GZ-psycholoog.

De juiste collega vinden lukt niet zomaar door cv’s te verzamelen, gesprekken te voeren en iemand te kiezen. Het vraagt om een specifieke expertise, een grote database en een levendig netwerk.

Nee, ik werk samen met opdrachtgevers om geschikte kandidaten te vinden. Daar doe ik veel voor: ik leer jou als werkgever goed kennen, ik schrijf wervende vacatureteksten en ik zoek actief naar kandidaten.
Je vacature komt niet op een stapel.

Zij vonden al een Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant en GZ-psycholoog via Werving en Selectie DeBoer

‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Blogitems
Diana de Boer

Je baan opzeggen

Je baan opzeggen zonder stress (in 7 stappen): check je opzegtermijn en vakantiedagen, schrijf je ontslagbrief en vertel het je manager.

Lees meer »

Zorgpersoneel gezocht en wil je dit proces uitbesteden?

Ik, Diana de Boer, werf met zorg jouw nieuwe zorgprofessional!

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?