Vacature Physician Assistant

Op zoek naar fijne functie als Physician Assistant?

Altijd een functie in de zorg die bij je past!

Op zoek naar een vacature als
Physician Assistant?

Je hebt je opleiding tot Master Physician Assistant afgerond? Of je hebt al mooie werkervaring opgebouwd als Physician Assistant en weet wat je waard bent. Je bent toe aan een nieuwe werkomgeving om te starten of juist om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat heb jij daarvoor nodig?

Soms kriebelt het en zoek je meer of iets anders. Wil je voor een andere (soort) organisatie aan de slag? Of wil je als Physician Assistant iets betekenen voor een andere patiëntendoelgroep. Denk bijvoorbeeld aan de gehandicaptenzorg of juist zorg voor ouderen.

Een gesprek over jouw mogelijkheden en kansen als Physician Assistant kan prettig zijn. Met iemand die de bewegingen in de markt en de vacatures kent, organisaties en Physician Assistants. Ik kan je daarmee helpen!

Met plezier naar je werk gaan, is belangrijk. Samen kijken we wat jij daarvoor nodig hebt. Ik help je om met plezier te werken in de zorg. Bekijk direct de leukste vacatures Physician Assistant!

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij behorende werkgevers

Ontwikkeling

een werkplek waar jij je kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Een baan als Physician Assistant

Jij weet als geen ander wat de functie van Physician Assistant inhoudt. De uitdaging en de diversiteit van je functie.

Zoek je een leuke baan als Physician Assistant? Hieronder vind je een overzicht met de leukste Physician Assistants vacatures. Wil je meer weten? Neem gerust contact op. Ik help je graag verder.

Zit er geen interessante job als Physician Assistant voor jou bij?

Zit dé vacature Physician Assistant voor jou er (nog) niet bij? Meld je aan voor het Job Alert en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste PA vacatures. 

Wekelijks ontvang je een e-mail met jobs die misschien wel interessant voor je zijn! 

Ik ben er voor jou als zorgprofessional

Bestaat de ideale vacature als Physician Assistant? In een persoonlijk gesprek brengen we samen je wensen en mogelijkheden in kaart. Voor de meest geschikte Physician Assistant functie én werkgever voor jou.

Ik wil wel het een en ander van je weten. Waar ben je naar op zoek? Wat mis je nu? Of wat heb je nodig? Heb je al eens een andere patiëntenpopulatie overwogen als Physician Assistant. Door deze vragen aan je voor te leggen krijg ik een beeld van je en kan ik uitkijken naar vacatures en organisaties die mogelijk bij je passen.

We bespreken de verdere mogelijkheden en ik kan je in contact brengen met een of meerdere werkgevers. Zo werk jezelf aan je netwerk, kom je in contact met mensen uit hetzelfde vakgebied en kun je vragen stellen. Een meeloopdag valt ook onder de mogelijkheden.

Ten slotte weet jij het beste wat je als zorgprofessional belangrijk vindt en nodig hebt. Met jouw expertise en wensen kom je zeker op de juiste plek om te bloeien en groeien!

Benieuwd naar wat ik nog meer voor je kan betekenen als zorgprofessional? 

Bel mij op 06 190 336 15 en dan gaan we samen aan de slag voor een nieuwe werkplek. Een waar collega’s en cliënten uitkijken naar je komst. 

We zorgen dat jij op die plek terecht komt, waar jij met jouw expertise het best tot je recht komt! 

Er kan meer dan je denkt

Bij Werving en Selectie DeBoer vind je de mooiste vacatures in de zorg en welzijn bij de plezierigste werkgevers, speciaal voor Physician Assistants, GZ-psychologen en Verpleegkundig Specialisten. 

Wil je dat ik je help aan een nieuwe baan als Physician Assistant? Neem dan contact met mij op. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je hoeft niet meteen ja te zeggen als een werkgever interesse heeft. Jij bent aan zet en ik kan je hierin begeleiden.

Ik beantwoord graag je vragen.

Vacature Physician Assistant? Ik help je graag

Jij zoekt een vacature voor een Physician Assistant? Ik help je graag aan de vacature die bij jou past. Ik heb al vele zorgprofessionals geholpen aan een passende match in Nederland!

Het belangrijkste uitgangspunt is dat jij op de juiste plek zit. Dus: we kijken samen wat jij belangrijk vindt aan een werkgever, team en natuurlijk de functie-inhoud. Je gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Ik ook niet! Ik blijf bij je checken of we op de juiste route zitten.

Samen zoeken we naar een passende functie als Physician Assistant. Tijdens ons gesprek vertel ik je meer over de inhoud van de functie. Ook plannen we een kennismakingsgesprek met een behandelaar of manager en een meeloopdag op locatie. Waardevolle onderdelen die je inzicht geven of de functie én organisatie goed bij je passen. Want uiteindelijk draait het om jou én jouw werkplezier.

Geïnteresseerd? Bekijk direct de vacatures PA die ik aanbied. Zit het er nu niet tussen. Bel me gerust of maak een jobalert aan.

Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist in jouw organisatie?

De functie Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist zijn vrij nieuwe binnen het werkgebied van de zorg. Deze functies voor zorgprofessionals hebben vrij veel van elkaar gemeen. Beiden nemen de dagelijkse taken van medisch specialisten en artsen over.

Maar wist je dat er ook degelijke verschillen zijn? Haal jij de functie van Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist weleens door elkaar? Of wil je weten wanneer je een VS of PA inzet binnen jouw organisatie?

Ik heb de overeenkomsten, verschillen en taken van Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant voor je op een rij gezet in mijn artikel: ‘Physician Assistant versus Verpleegkundig Specialist‘. Ook beantwoord ik je vraag wanneer je voor welke functie kiest. Dit zal je helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor je team en organisatie.

Veelgestelde vragen over vacatures voor Physician Assistants

Als Physician Assistant (PA) bied je op zelfstandige basis geneeskundige zorg aan patiënten binnen een medisch specialisme. Dit doe je in samenwerking met een medisch specialist, arts voor verstandelijk gehandicapten, huisarts of specialist ouderengeneeskunde.

Als Physician Assistant mag én kan je zelfstandig patiënten onderzoeken, een diagnose stellen, de patiënt behandelen en begeleiden tijdens de behandeling. Je vervult uiteenlopende werkzaamheden die gaan van basiszorg tot specialistische zorg. Maar ook het uitvoeren van een aantal voorbehouden handelingen en het voorschrijven van medicatie.

Je verleent als PA niet alleen medische zorg, maar zet je ook in om de doeltreffendheid en kwaliteit in de zorg te verbeteren. En het publiceren van medisch wetenschappelijk onderzoek, ontwikkelen van medische richtlijnen en innoveren kunnen tot je tot je takenpakket horen.

Meer informatie over Physician Assistant vind je hier.

Als Physician Assistant vervul je verschillende taken zoals:

 • Voert lichamelijke onderzoeken en anamnese uit;
 • Stelt diagnoses op;
 • Vraagt aanvullende diagnostiek aan en interpreteert deze;
 • Stelt een behandelplan op en voert deze uit;
 • Geeft voorlichting aan patiënten;
 • Verricht diverse medische handelingen;
 • Schrijft medicatie voor;
 • Organiseert de overplaatsing van patiënten;
 • Voert (beperkte complexe) operaties uit;
 • Schrijft medicatie voor;
 • Ontwikkelt protocollen samen met andere specialisten.

Hoeveel je als PA verdient is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het werkveld, je taken en verantwoordelijkheden, maar ook de onderhandelingsvaardigheden die je hebt. Gemiddeld genomen verdient een Physician Assistant tussen de € 3550 en € 5648 bruto per maand.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Alles weten over een vacature
Physician Assistant?

Zullen we eens een theetje doen? 

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen als Physician Assistant! 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?