Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Werving en selectie DeBoer is een werving- en selectiebureau dat vanaf 2010 actief en als enige gespecialiseerd is in de werving en selectie van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen.

Ik ben actief in de gehele gezondheidszorg. Denk hierbij aan de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en bijvoorbeeld de eerstelijnszorg.

Een ervaren recruiter in de zorg die jou graag persoonlijk willen leren kennen om samen de juiste match te kunnen maken. 

In een gesprek kijken we samen wat je graag zou willen en of de welke functie en werkgever daarbij past.

Ik kan je helpen aan een vacature voor Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of (GZ-)psycholoog bij zorginstellingen die jou graag in loondienst nemen met de intentie om je een vaste aanstelling te geven. 

Zzp’ers zijn ook welkom om te reageren op de vacatures.

Ik ben er voor werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of (GZ-)psycholoog

Maar ik ben er ook voor iedereen die zijn opleiding bijna of net heeft afgerond.

Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Je kunt mij altijd een belletje doen op 06 190 336 15 of een mail sturen naar info@wsdeboer.nl.

We maken een afspraak om elkaar persoonlijk te ontmoeten. In ons kennismakingsgesprek gaan we in op je opleiding, ervaring, vaardigheden en motivatie als zorgprofessional, maar vooral op je wensen.

Een actueel cv is daarbij prettig. Ik vertel je meer over de vacatures en de mogelijke werkgevers. Samen besluiten we bij wie ik je ga voorstellen. 

We houden contact tijdens het proces van het kennismakingsgesprekken, de meeloopdag en het arbeidsvoorwaardengesprek.

Je kunt op een vacature reageren via de sollicitatiebutton op de website of door mij je cv te mailen. Uiteraard kun je mij ook bellen en direct je brandende vragen stellen. 

In dat laatste geval hoef je geen motivatiebrief te schrijven. En dat scheelt je weer tijd. Bovendien is het prettig om elkaar te spreken, want zo hoor ik meteen wat je aanspreekt aan de vacature en kan ik zoeken naar een passende match!

Bij elke vacature staan de eisen die de werkgever stelt. Denk jij dat je niet (helemaal) aan die eisen voldoet, maar heb je wel interesse in de functie? 

Doe mij in dat geval een belletje. Dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er is namelijk altijd meer mogelijk dan je denkt.

In de meeste gevallen is de door jou gestuurde cv uitgebreid genoeg. Maar ik vind het zelf erg prettig om je taken en nevenactiviteiten nog even kort te benoemen in je cv. Dit maakt je cv onderscheidend én geeft deze een persoonlijke touch!

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mij. Dit is meestal binnen 1 of 2 werkdagen en soms zelfs dezelfde dag. 

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een bevestiging via de mail, zodat jij weet dat de sollicitatie goed is binnengekomen.

Jazeker! Je kunt je op de website eenvoudig aanmelden voor een Job Alert. Met een Job Alert word je direct op de hoogte gesteld van nieuwe interessante functies die je voorkeur hebben. 

Je kunt mij uiteraard ook altijd connecten op LinkedIn. Zo kun jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures!

Werving & Selectie DeBoer is actief in heel Nederland en in alle soorten zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot GGZ en van ziekenhuizen tot sociaal maatschappelijk organisaties. 

Staat je vraag er niet bij?

Doe mij gerust een berichtje. Ik help je graag verder! 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?