Uw zorgpersoneel

Ik verzorg de werving en selectie in de zorg en welzijn

Ik zorg voor het beste zorgpersoneel voor je team! 

Vacature verpleegkundig Specialist,
vind jouw baan bij WS de Boer

Zoek je uitbreiding voor je team? Vertrekt een gewaardeerde collega? Of heb je nieuwe gemotiveerde werknemers nodig? Ik kan je helpen met het werven en selecteren van nieuw zorgpersoneel.

Het is een hele klus juist díe persoon te vinden die optimaal bij je team en organisatie past.
Werving & Selectie deBoer is hiervoor dé specialist die het gehele werving- en selectieproces uit handen neemt. Want met kennis van de organisatie zorg ik voor een passende oplossing als het gaat om zorgpersoneel! 

Door een uitgebreid netwerk en up-to-date database kan ik slagvaardig reageren om aan je vraag te voldoen. 

Laten we eerst kennismaken dan vertel ik je meer.

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 12 jaar actief in de zorg

Mijn werkwijze bij het werven in de zorg

Na een kennismaking inventariseren we samen wat je wensen en behoeften zijn. Het is van belang dat de openstaande functie binnen je organisatie adequaat wordt ingevuld. De basis voor het werven in de zorg is een ´to the point´ intakegesprek.

Een goede match start immers met een scherp beeld van wederzijdse verwachtingen. Vervolgens bespreken we het kandidaten- en competentieprofiel, evenals de werkwijze en de planning.

Het is prettig om als expert werving en selectie zorg en welzijn enthousiast te kunnen vertellen over jouw vacature, team en organisatie.

Dit is de basis voor het schrijven van wervende vacatureteksten waardoor kandidaten zich echt aangesproken voelen. En dit alles met een heldere tariefstelling. Dus, hulp nodig bij het werven in de zorg? Doe mij gerust een belletje! 

Ik help je bij de werving en selectie in de zorg en welzijn

Je zoekt permanente invulling van een openstaande vacature in de zorg? Het hele werving en selectieproces neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Tijd die jij zelf goed kunt gebruiken. Ik help je met de werving en selectie in de zorg en welzijn. En ik zorg voor bekwame kandidaten voor jou vacature(s).

Ik ga met je in gesprek om de wervingsstrategie te bepalen en bespreek met je aan welke voorwaarden een geschikte kandidaat moet voldoen. Zo zorgen we samen voor een werving en selectie in de zorg en welzijn die past bij jouw organisatie. En natuurlijk voor de juiste kandidaat!

Waarom een recruiter in de zorg?

Werving & Selectie DeBoer is het enige werving en selectiebureau dat gespecialiseerd is in het vinden van zorgpersoneel, zoals Verpleegkundig
Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen.

Direct een vacature plaatsen?

De beste zorgprofessional voor je openstaande functie? Samen zoeken we naar de meest geschikte kandidaat.

Zullen we eens kennismaken?

De werving van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen

Voor de werving van potentiële kandidaten voor de functie van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants of GZ-psychologen maak ik gelijktijdig gebruik van meerdere wervingsmiddelen, zoals netwerken en kandidatenbestanden, internet en search.

Voor iedere vacature zet ik de meest optimale combinatie in. 

Ik maak gebruik van een professioneel netwerk en verricht database onderzoek, onder andere in mijn uitgebreide kandidatenbestand.

dokter spullen pennen

De invulling van zorg vacatures

Met potentiële kandidaten heb ik criteriumgerichte gesprekken. Daarin beoordeel ik naast kennis en ervaring of de door jouw geselecteerde gedragscompetenties aanwezig zijn.

De geselecteerde kandidaten stel ik aan je voor en samen kunnen we bespreken wie uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Een transparant proces is van groot belang. Werving & Selectie deBoer staat garant voor een persoonlijke aanpak en heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Er is meer!

Wil je je meer verdiepen of een Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog in de organisatie past en wat hij of zij kan betekenen?

Ik vertel je graag over de toegevoegde waarde van deze zorgverleners enhoe zij de kwaliteit van de zorg in de instelling kunnen verbeteren.

Bel gerust! 

Veelgestelde vragen over het werven en selecteren van zorgpersoneel

Als recruiter van een werving-en selectiebureau houd ik mij bezig met het werven en selecteren van verschillende kandidaten voor de functies Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant en GZ-psycholoog. 

Hierbij houd ik rekening met de wensen en eisen van zowel de kandidaat als opdrachtgever. Want alleen zo kan ik een werkplek vinden waar jij je als werknemer prettig voelt en een geschikte kandidaat vinden die past bij jouw organisatie. Bij het zoeken naar de juiste kandidaat, ontzorg ik je helemaal.

Het samenwerken met een werving-en selectiebureau kent vele voordelen. Allereerst leer ik jouw organisatie echt goed kennen. Dit vergroot de kans op een succesvolle match. Want doordat ik kennis heb van jouw organisatie, weet ik niet alleen welke ervaring nodig is, maar ook welke persoonlijkheid past in je team en aansluit bij jullie ambitie.

Daarnaast heb ik een groot netwerk met potentiële nieuwe collega’s. Hierdoor vind ik juist die kandidaat, die niet actief op zoek is naar een nieuwe werkgever, maar met de juiste triggers openstaat voor een nieuwe uitdaging. Je hebt hier zelf dus geen omkijken naar! Wel zo fijn.

Ook is een goed verwachtingsmanagement in de selectieprocedure van groot belang, want zo weten kandidaten waar ze aan toe zijn, hebben ze een goede indruk van de organisatie en vertellen ze graag over hun goede ervaring van de prettige kennismaking en sollicitatie.

Als goede recruiter zorg ik ervoor dat kandidaten op een professionele manier benaderd worden, passend bij wat je wilt uitstralen als werkgever. Ook zorg ik voor de kandidaten die uiteindelijk niet gekozen worden als nieuwe collega. De selectieprocedure sluiten we goed af. Dat is namelijk ook belangrijk, want zij praten ook over jouw organisatie.

De juiste medewerker vinden, is dus niet zomaar een kwestie van cv’s verzamelen, wat gesprekken voeren en iemand kiezen. Het vraagt om specifieke expertise en het kost bovendien tijd. Tijd die ik graag inzet om de juiste medewerkers voor jouw vacature te vinden.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin
Als regioleider heb ik de afgelopen 4,5 jaar ontzettend fijn samengewerkt met Diana op het gebied van werving van Verpleegkundig Specialisten. Diana kent onze organisatie erg goed en weet precies wat voor type VS wij zoeken. Via haar meerdere fantastische VS collega’s mogen verwelkomen in mijn team. Kernkwaliteiten van Diana: snel en laagdrempelig contact, draagt kandidaten aan die passen binnen onze organisatie, waardoor je snel kan doorpakken in het wervingstraject. Ze is transparant en betrokken.
Odette
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
Jolanda
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique
Zorgpersoneel zorgvuldig selecteren?

Ik werf zorgpersoneel met zorg! 

Laten we kennismaken dan vertel ik je meer.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?