Over Werving & Selectie DeBoer

Mijn naam is Diana de Boer

Ik help je naar de volgende stap in je carrière!

Ik combineer mijn deskundigheid als recruiter in de zorg met mijn drive om het beste uit mezelf te halen. Op zoek naar mijn talenten probeer ik mijn grenzen te verleggen om te ontdekken wat ik kan en wie ik ben. 

Die deskundigheid heb ik opgebouwd door jarenlange ervaring met het begeleiden werving en selectieprocessen en door goed te luisteren waar de wensen en behoeften liggen van zowel de zorgprofessional als de werkgever.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen het meest gelukkig worden van het ontdekken en benutten van hun talenten en vaardigheden. In mijn leven heb ik daar soms coaches voor nodig gehad. Op mijn beurt wil ik dat in mijn vak voor anderen betekenen.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om actief buiten te zijn. Lekker een rondje hardlopen met uitdagingen zoals de Zevenheuvelenloop en de Duo Marathon of wandelen in het natuurgebied vlakbij ons huis. Verzamelen van lekkere recepten, historische romans lezen en samenzijn met mijn gezin en vrienden maken mij ook erg blij.

Diana de Boer
Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?

Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?

Verbinder

Mijn kracht is om te werken vanuit betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen, zowel voor de wensen van de opdrachtgever als de kandidaat.

Werkgeluk

Ik ben ervan overtuigd dat mensen gelukkig worden van het ontdekken en inzetten van hun kennis, vaardigheden en talenten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vanaf 1998 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Ruim 10 jaar geleden mijn eigen bureau gestart. Ik ken de markt, de instellingen, opleidingen en natuurlijk de zorgprofessionals.

Uniek in het vak

Mijn bureau is de enige die gespecialiseerd is in de werving van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-Psychologen.

Voor jou

Samen doorlopen we de procedure, ik geef aan waarop je kan letten en jij richt je in de inhoud van de gesprekken.

Pijlers van Diana de Boer

Verschil maken

Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen hebben mijn hart gestolen, zij maken het verschil in het verhogen van de kwaliteit in de zorg. Deze professionals heb ik leren kennen als ambitieus en gedreven, met het hart op de goede plaats. Het is voor mij een uitdaging om deze professionals nog beter tot hun recht te laten komen. Ze te helpen om een werkplek te vinden die past bij hun talenten en vaardigheden en voor hen de coach te zijn om daarin te geloven.

Ik wil hun enthousiasme en betrokkenheid bij dit mooie vak ondersteunen, zodat er lef ontstaat om de volgende stap te maken.

Persoonlijk

Mijn bureau is de enige die gespecialiseerd is in de werving en selectie van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en GZ-psychologen.

Mijn uitgebreide ervaring in de arbeidsbemiddeling heb ik opgebouwd in de uitzend- en werving- & selectiebranche op het gebied van zorg, financiën en marketing op diverse niveaus binnen verschillende organisaties. Ik ben bekend met de verschillende wijzen van werven en selecteren en het vinden van de juiste kandidaten.

Mijn benadering is persoonlijk en gericht op kwaliteit. Ik begrijp dat solliciteren best spannend kan zijn, het is ook een stap. Daarom begeleid ik je het hele proces, zodat je je helemaal kan richten op de inhoud van het gesprek.

Succes

Een persoonlijke benadering is essentieel voor een goed resultaat. Mijn kracht is om te werken vanuit betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen, zowel voor de wensen van de opdrachtgever als de kandidaat. Het allerleukste in mijn werk is als een kandidaat en een werkgever vertellen dat de match goed is.

Het is heerlijk als ik hoor: “We hebben kennisgemaakt en de kandidaat heeft een dag meegelopen. Op papier bleek het al een geschikte kandidaat. Na onze kennismakingsdag klopte het gevoel voor ons allebei”. Dan gaan ze samen een prachtige samenwerking tegemoet.

Hulp nodig bij de werving en selectie?

Een vacature invullen kan best een uitdaging zijn! Om het juiste zorgpersoneel te vinden die optimaal bij uw organisatie past. Werving & Selectie deBoer is hiervoor dé specialist die voor jou het gehele werving- en selectieproces verzorgt. 

Met kennis van de markt, een uitgebreid netwerk en actuele database!

Wil je werken in de zorg?

Hé zorgprofessional, ben je toe aan een volgende stap?
Wil je verder? Of wil je juist iets nieuws?

Ik ken de markt én de bewegingen. Ik leg je graag de mogelijkheden voor en help je bij het vinden van de mooiste functie en de werkgever die bij jou past.

Wil je meer weten over de vacatures? Neem gerust contact met mij op.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin
Als regioleider heb ik de afgelopen 4,5 jaar ontzettend fijn samengewerkt met Diana op het gebied van werving van Verpleegkundig Specialisten. Diana kent onze organisatie erg goed en weet precies wat voor type VS wij zoeken. Via haar meerdere fantastische VS collega’s mogen verwelkomen in mijn team. Kernkwaliteiten van Diana: snel en laagdrempelig contact, draagt kandidaten aan die passen binnen onze organisatie, waardoor je snel kan doorpakken in het wervingstraject. Ze is transparant en betrokken.
Odette
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
Jolanda
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique
Zullen we eens kijken naar een passende vacature?

Als recruiter in de zorg kijk ik graag wat ik voor je kan doen onder het genot van een kop thee of koffie. 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?