Mijn naam is Diana de Boer
Ik combineer mijn deskundigheid als arbeidsbemiddelaar met mijn drive om het beste uit mezelf te halen. Op zoek naar mijn talenten probeer ik mijn grenzen te verleggen om te ontdekken wat ik kan en wie ik ben. Lef om in het diepe te springen en zachtheid om mezelf niet te overvragen. Ik ben er van overtuigd dat mensen het meest gelukkig worden van het ontdekken en benutten van hun talenten en vaardigheden. In mijn leven heb ik daar soms coaches voor nodig gehad. Op mijn beurt wil ik dat in mijn vak voor anderen betekenen.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Lekker een rondje hardlopen met uitdagingen zoals de Zevenheuvelenloop en de Duo Marathon of wandelen in het natuurgebied vlakbij ons huis. Verzamelen van lekkere en vooral handige recepten, historische romans lezen en samenzijn met mijn gezin en familie maken mij ook erg blij.

Verschil maken
Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants hebben mijn hart gestolen, zij maken het verschil in het verhogen van de kwaliteit in de zorg. Deze professionals heb ik leren kennen als ambitieus en gedreven, met het hart op de goede plaats.
Het is voor mij een uitdaging om deze professionals nog beter tot hun recht te laten komen. Ze te helpen om een werkplek te vinden die past bij hun talenten en vaardigheden en voor hen de coach te zijn om daar in te geloven. Ik wil hun enthousiasme en betrokkenheid bij dit mooie vak ondersteunen, zodat er lef ontstaat om de volgende stap te maken.

Persoonlijk
Mijn bureau is de enige die gespecialiseerd is in de werving en selectie van Verpleegkundig Specialisten. Ik heb bewust gekozen voor VS toen ik begon in 2010 omdat het destijds een redelijk nieuwe functie was. Toen kende nog niet iedereen binnen de zorg de toegevoegde waarde van Verpleegkundig Specialisten. Gelukkig is daar nu veel in veranderd. Maar nog steeds heeft de functie promotie nodig, nog lang niet overal zijn hun mogelijkheden voldoende bekend. Met hetzelfde enthousiasme als toen ik startte zet ik me graag in voor een verdere introductie van deze specialisten met hun hart en ziel voor de zorg.
Mijn uitgebreide ervaring in de arbeidsbemiddeling heb ik opgebouwd in de uitzend- en werving- & selectiebranche op het gebied van zorg, financiën en marketing op diverse niveaus binnen verschillende organisaties. Ik ben bekend met de verschillende wijzen van werven en selecteren en het vinden van de juiste kandidaten. Mijn benadering is persoonlijk en gericht op kwaliteit.
Ik begrijp dat solliciteren best spannend kan zijn, het is ook een stap. Daarom begeleid ik je het hele proces zodat je je helemaal kan richten op de inhoud van het gesprek. Wie ga ik ontmoeten, wat vindt mijn gesprekspartner belangrijk, waar moet ik zijn, welke vragen kan ik stellen, hoe ziet de procedure eruit, wat kan ik verwachten?

Succes
Een persoonlijke benadering is essentieel voor een goed resultaat. Mijn kracht is om te werken vanuit betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen, zowel voor de wensen van de opdrachtgever als de kandidaat. Het allerleukste in mijn werk is als een VS en een werkgever vertellen dat de match goed is. Het is heerlijk als ik hoor: “We hebben kennisgemaakt en de kandidaat heeft een dag meegelopen. Op papier bleek het al een geschikte kandidaat. Na onze kennismakingsdag klopte het gevoel voor ons allebei”. Dan gaan ze samen een prachtige samenwerking tegemoet en ga ik op zoek naar de volgende match.