De beste zorgprofessionals voor uw team nodig?

Een Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant (in opleiding) is in staat om de zorg in uw instelling verder te verhogen. Het is een hele klus juist die persoon te vinden die optimaal bij uw organisatie past. Werving & Selectie deBoer is hiervoor dé specialist die voor u het gehele werving- en selectieproces verzorgt. Met kennis van uw organisatie zorg ik voor een passende oplossing. Door een uitgebreid netwerk en up to date database kan ik slagvaardig reageren om aan uw vraag te voldoen.

Het kan ook zijn dat u zich nog breder wilt verdiepen of een Verpleegkundig Specialist in uw organisatie past en wat hij of zij voor u kan betekenen. Ik kom graag vertellen over de toegevoegde waarde van deze zorgverleners, over hoe zij de kwaliteit van de zorg in uw instelling kunnen verbeteren. Een goed contact met de opleiding tot Verpleegkundig Specialist, brede kennis van instellingen in het hele land en bekendheid met de mensen achter dit prachtige vak zorgen ervoor dat ik voor u in beeld kan brengen wat een Verpleegkundig Specialist voor uw organisatie kan betekenen.

Werkwijze

Samen inventariseren we uw wensen en behoeften. Een goede match start immers met een scherp beeld van uw verwachtingen. Het is van belang dat uw openstaande functie adequaat wordt ingevuld. De basis daarvoor is een to the point intakegesprek. Vervolgens bespreken we het kandidaten- en competentieprofiel, evenals de werkwijze en de planning.

Werving

Om het functieprofiel optimaal onder de aandacht van potentiële kandidaten te brengen, maak ik gelijktijdig gebruik van meerdere wervingsmiddelen, zoals netwerken en kandidatenbestanden, internet en search. Voor iedere vacature zet ik de meest optimale combinatie in. Ik maak gebruik van een professioneel netwerk en verricht databaseonderzoek, onder andere in mijn uitgebreide kandidatenbestand.

Selectie

Met potentiële kandidaten heb ik criteriumgerichte gesprekken. Daarin beoordeel ik naast kennis en ervaring of de door u geselecteerde gedragscompetenties aanwezig zijn. De geselecteerde kandidaten stel ik aan u voor met een interviewrapport. Een transparant proces is van groot belang.

Werving & Selectie deBoer staat garant voor een persoonlijke aanpak en heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op. Ik vertel u graag meer.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?