Ben je op zoek naar populaire excuses om te blijven waar je zit en om niet verder te gaan met je carrière? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet, wel zo handig 😉

Stap voor stap naar een nieuwe werkplek
Je kunt het heft ook in eigen hand nemen en je oriënteren op een nieuwe werkplek. Soms kom je erachter dat je het heel goed hebt bij je werkgever en dat je genoeg uitdaging hebt in je werk. Maar soms zie je dat niet en kom je erachter dat je werkplek niet meer de juiste is. Dan kan je beter verder gaan en zoeken naar een andere functie met een interessant takenpakket. Ik help je graag daarbij. Jouw werkplezier is echt belangrijk.

Hoe verder?
Samen kijken we wat jij belangrijk vindt in je werk, hoe je dat het beste kan invullen en bij welke werkgever jij tot je recht komt. We kijken samen naar je cv en het vinden van een nieuwe werkgever. En ook hoe je je kennismakingsgesprekken voorbereidt, de meeloopdag en het arbeidsvoorwaarden gesprek. Zonder sollicitatie- of motivatiebrief.
Bel mij 06 190 336 15 dan maken we een start naar je nieuwe werkplek met patienten, cliënten en collega’s die uitkijken naar jouw komst.

Het is belangrijk voor je werkgeluk dat jij met jouw expertise op die plek zit waar je het best tot je recht komt!

No Thoughts on 12 populaire excuses om niet te solliciteren

Laat een reactie achter