Deze vriendelijke ouderenzorginstelling actief in Zaanstad zoekt een GZ-psycholoog voor 16 – 36 uur per week. 

Organisatie
Deze werkgever in de regio Zaandam is altijd in de buurt om cliënten en bewoners te helpen met hun gezondheid, in de verschillende fasen van hun leven. Ze staat voor het behoud van de identiteit van cliënten, zodat ze zichzelf kunnen zijn. De cliënt bepaalt in samenspraak met de professionals welke zorg en ondersteuning het beste past. Dat kan zijn voor thuiszorg, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, herstel en/of (zorg)ondersteuning. De zorgprofessionals regisseren de zorg en ondersteuning rondom de cliënt, rekening houdend met de mogelijkheden. Zij werken daarbij nauw samen met diverse partners en passen de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen toe.

Open sfeer
De collega’s leren van elkaar en doen er alles aan om het beste uit zichzelf en uit hun team te halen, zodat ze de beste zorg kunnen bieden. Belangrijke aanwezige criteria voor een plezierige werksfeer waarin je optimale zorg kan verlenen en prettig werkt, zijn: zichtbaarheid en nabijheid van de leidinggevenden, open aanspreekcultuur, sfeer waarin je fouten mag maken en persoonlijke groei.

Team
Het team bestaat 3 GZ psychologen, 2 psychologen i.o. tot GZ-psycholoog en 8 basispsychologen en werkt multidisciplinair samen met o.a. Specialisten Ouderengeneeskunde en basisartsen, diëtisten, ergotherapeuten en zorgmedewerkers op een gelijkwaardig niveau.
Het team is goed op elkaar afgestemd en verdeelt de werkzaamheden onderling in goed overleg. Het team neemt de tijd voor elkaar, voor ingewikkelde casuïstieken en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je inbreng en mening wordt gewaardeerd en krijgt de ruimte om jouw ideeën in de praktijk te realiseren. Er is een groot vertrouwen vanuit het team en het management.
Je werkt op verschillende locaties van binnen Amsterdam en de Zaanstreek afhankelijk van de doelgroep waar je voor kiest. De doelgroepen bestaat uit cliënten die zorg nodig hebben op het gebied van psychogeriatrie, CVA, Korsakov, palliatie, (oncologische) revalidatie en jong dementerenden. Thuiswerken is prima geregeld ook buiten de coronatijd.

Functie
Je belangrijkste taken zijn het diagnosticeren en behandelen van kwetsbare ouderen met complexe en/of chronische problematiek zoals psychische klachten, gedragsproblemen en cognitieve stoornissen. Je behandelingen bestaan oa. uit individuele behandelingen van cliënten en mediatief met zorgteams, mantelzorgers en familieleden.

Je geeft oa. adviezen, begeleiding en scholing aan zorgteams over bijvoorbeeld attitudevorming, sociale vaardigheden, observatietechnieken, gedragsbeïnvloeding en methoden van dagelijks begeleiden en Wet Zorg & Dwang. Samen met het multidisciplinaire team lever je een waardevolle bijdrage aan de behandeling en bevordering van de kwaliteit van leven van clienten en revalidanten.
Je zorgt voor deskundigheidsbevordering en krijgt een prominente rol tijdens het opleiden van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Kandidaat
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Je hebt ervaring of affiniteit met de ouderenzorg, psychogeriatrie en/of gerontopsychiatrie. Je werkt graag samen en voelt je als een vis in het water in een multidisciplinair team. Je kunt je kennis goed overbrengen op het zorgteam, bent creatief en ziet vernieuwingen en kwaliteitsverbeteringen. Je hebt je rijbewijs B.

Aanbod voor jou als GZ-psycholoog

– Je krijgt een vast contract aangeboden voor 16 – 36 uur
– Je salaris is ingedeeld in VVT CAO schaal 65 (€4161 – 5884) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring
– De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en scholingsbudget
– Natuurlijk krijg je een uitgebreide inwerkperiode, support en persoonlijke aandacht
– Je krijgt een buddy, zodat je snel je weg leert kennen in de organisatie
– Op je eerste werkdag staan je telefoon en laptop al klaar, ingesteld en wel.

Ook zzp-ers worden van harte uitgenodigd om te reageren.
Wil je meer weten? Of een dag meelopen? Bel met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl

Je kan ook je CV hier achterlaten, dan neem ik vandaag of morgen contact met je op.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

 

Deel dit artikel: