Vacature Physician Assistant

Vacature PA: de mooiste vacatures voor jou als Physician Assistant

Altijd een functie die bij je past!

Op zoek naar een fijne job als
Physician Assistant?

Je hebt je opleiding tot Master Physician Assistant afgerond, je hebt een mooie werkervaring opgebouwd als Physician Assistant en weet wat je waard bent. 

Soms kriebelt het en zoek je meer of iets anders.

Dan is een gesprek over mogelijkheden en kansen prettig. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

Met plezier naar je werk gaan is belangrijk en samen kijken we wat je daarvoor nodig hebt. 

Ik help je om (weer) met plezier te werken in de zorg. Bekijk direct de leukste vacatures PA! 

wsdeboer header
Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Een baan als Physician Assistant

Zoek je een leuke baan als Physician Assistant? Hieronder vind je een overzicht met de leukste vacatures voor PA. Wil je meer weten? Neem gerust contact op. Ik help je graag verder.

Zit dé vacature PA er voor jou niet bij?

Zit dé vacature PA voor jou er (nog) niet bij? Meld je aan voor het Job Alert en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste PA vacatures. 

Wekelijks ontvang je een e-mail met jobs die misschien wel interessant voor je zijn! 

Ik ben er voor jou als zorgprofessional

In een persoonlijk gesprek brengen we samen je wensen en mogelijkheden in kaart voor de meest geschikte functie en werkgever. 

Ik breng je in contact met een of meerdere werkgevers en bereid je voor op de kennismaking en het meelopen. 

Samen kijken we wat jij als zorgprofessional belangrijk vindt, zodat je met jouw expertise en wensen op de juiste plek zit waar je helemaal tot bloei komt!

Benieuwd naar wat ik nog meer voor je kan betekenen als zorgprofessional? 

Bel mij op 06 190 336 15 en dan gaan we samen aan de slag voor een nieuwe werkplek. Een waar collega’s en cliënten uitkijken naar je komst. 

We zorgen dat jij op die plek terecht komt, waar jij met jouw expertise het best tot je recht komt! 

Alles is mogelijk

Bij Werving en Selectie deBoer vind je de mooiste vacatures in de zorg en welzijn bij de fijnste werkgevers, speciaal voor Physician Assistants, GZ-psychologen en Verpleegkundig Specialisten. 

Er is meer mogelijk dan je denkt. 

Bel mij gerust als je een vraagt hebt.

Vacature Physician Assistant? Ik help je graag

Jij zoekt een vacature voor een Physician Assistant. Ik help je graag aan de vacature PA die bij jou past. Ik heb al vele zorgprofessionals geholpen aan een passende match!

Ik vind het belangrijk dat jij echt op de juiste plek zit. Dus: we kijken samen wat jij belangrijk vindt aan een werkgever, team en natuurlijk de functie-inhoud. Je gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Ik ook niet!

Samen zoeken we naar een passende functie als Physician Assistant. In ons gesprek vertel ik je meer over de inhoud van de functie. Ook plannen we een kennismakingsgesprek met een behandelaar of manager en een meeloopdag op locatie. Waardevolle onderdelen om je inzicht te geven of de functie en organisatie bij je passen. Want uiteindelijk draait het om jou én jouw werkplezier.

Geïnteresseerd? Bekijk direct de vacatures PA die ik aanbied.

Physician Assistant versus Verpleegkundig specialist

PA en VS zijn twee vrij nieuwe beroepen in het werkgebied van de zorg. Deze functies voor zorgprofessionals hebben vrij veel van elkaar gemeen.

Beiden nemen de dagelijkse taken van medisch specialisten en artsen over. Maar wist je dat er ook degelijke verschillen zijn? Haal jij de functie van Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist weleens door elkaar? Of wil je weten welke wanneer je een VS of PA inzet in je bedrijf?

Ik heb de overeenkomsten, verschillen en taken van Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant voor je op een rij gezet in mijn artikel: ¨Physician assistant versus Verpleegkundig specialist¨. Ook beantwoord ik je vraag omtrent wanneer je nou voor welke functie kiest. Dit zal je helpen bij het het vinden van de juiste vacature voor jou of je bedrijf.

Veelgestelde vragen over vacatures voor Physician Assistants

Als Physician Assistant (PA) bied je op zelfstandige basis geneeskundige zorg aan patiënten binnen een medisch specialisme. Dit doe je in samenwerking met een medisch specialist, arts voor verstandelijk gehandicapten, huisarts of specialist ouderengeneeskunde.

Als Physician Assistant mag én kan je zelfstandig patiënten onderzoeken, een diagnose stellen, de patiënt behandelen en begeleiden tijdens de behandeling. Je vervult uiteenlopende werkzaamheden die gaan van basiszorg tot specialistische zorg. Maar ook het uitvoeren van een aantal voorbehouden handelingen en het voorschrijven van medicatie.

Je verleent als PA niet alleen medische zorg, maar zet je ook in om de doeltreffendheid en kwaliteit in de zorg te verbeteren. En het publiceren van medisch wetenschappelijk onderzoek, ontwikkelen van medische richtlijnen en innoveren kunnen tot je tot je takenpakket horen.

Meer informatie over PA vind je hier.

Als Physician Assistant vervul je verschillende taken zoals:

 • Voert lichamelijke onderzoeken en anamnese uit;
 • Stelt diagnoses op;
 • Vraagt aanvullende diagnostiek aan en interpreteert deze;
 • Stelt een behandelplan op en voert deze uit;
 • Geeft voorlichting aan patiënten;
 • Verricht diverse medische handelingen;
 • Schrijft medicatie voor;
 • Organiseert de overplaatsing van patiënten;
 • Voert (beperkte complexe) operaties uit;
 • Schrijft medicatie voor;
 • Ontwikkelt protocollen samen met andere specialisten.

Hoeveel je als PA verdient is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het werkveld, je taken en verantwoordelijkheden, maar ook de onderhandelingsvaardigheden die je hebt. Gemiddeld genomen verdient een Physician Assistant tussen de € 3550 en € 5648 bruto per maand.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin
Alles weten over een vacature PA?

Zullen we eens een theetje doen? 

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen als Psysician Assistant! 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?