Zorg vacature in Twente

Ik help jou aan de mooiste zorg vacature in Twente

Samen gaan we kijken welke baan in de zorg bij jou past

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of GZ-psycholoog? Bij een organisatie die echt bij jou past? Die niet alleen kijkt naar jou als zorgprofessional, maar waar jij ook als mens tot je recht komt? Neem dan zeker contact met mij op, want ik ben ervan overtuigd dat dit de basis is van ieders werkgeluk!

Waar word jij blij van in je dagelijkse werkzaamheden? Een eigen agenda? Eigen cliënten behandelen of een bepaalde diversiteit in zorgproblematiek? Denk ook bijvoorbeeld na over zaken als reisafstand, scholing en persoonlijke ontwikkeling. 

Gaan wij samen aan de slag, dan kijken wij naar wat jij belangrijk vindt in je werk. Dus, ben jij op zoek naar de leukste zorg vacature in Twente en omgeving, bel of mail mij dan!

WSDeBoer groen buiten
Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Bekijk direct mijn aanbod zorg vacatures in Twente

Ben je nieuwsgierig geworden naar de zorg vacatures in Twente? Neem een kijkje bij mijn vacatures! Zie je niet direct een passende vacature? Schrijf je dan in voor een Job Alert. Jij ontvangt dan altijd als eerste de nieuwste vacatures in Twente.

Vacatures VS Twente

Zoek jij specifiek naar een Verpleegkundig Specialist vacature in Twente? Dan zit je goed bij mij. Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar zorg vacatures in Twente. Je hebt je opleiding net afgerond of je wilt juist je carrière in de zorg vervolgen. Ik kom graag met je in contact om te kijken wat er voor jou mogelijk is in de zorg in Twente.

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek waarin we samen jouw kennis, kunde en wensen in kaart brengen. Als ik helder heb wie jij bent en wat jij graag wilt, ga ik op zoek naar werkgever(s) die interessant voor je zijn.

Dus ben jij Verpleegkundig Specialist en ook op zoek naar een prettige, uitdagende werkomgeving in Twente? Laat mij voor je zoeken naar jouw plek.

GZ-psycholoog vacatures in Twente

Werk jij als GZ-psycholoog in Twente en word jij regelmatig benaderd door bureaus met de mooiste vacatures en berichten? Een tip van mij… Creëer eerst overzicht voor jezelf. Onderzoek wat de markt biedt op dit moment, maar kijk vooral naar wat jij zelf wilt.

Ik ben niet zomaar een recruiter die je even aan een baan helpt als GZ-psycholoog in Twente. Verder kijken, dat is mijn kracht. Naar wie jij bent en vooral naar wat jij wilt én kunt.

Ik help in jouw zoektocht naar de leukste GZ-psycholoog vacatures in Twente. In een werkomgeving die echt bij je past! Wat vind je bijvoorbeeld van de functie GZ-psycholoog praktische ouderenzorg?

Om je zoektocht volledig te maken adviseer ik je bijvoorbeeld een meeloopdag of een gesprek met een GZ-psycholoog. Ik kan dit voor je regelen en bemiddelen. Krijgt jouw ideale baan steeds meer vorm? Ik ben ervan overtuigd dat jij dan een goede beslissing kan nemen.

Zoek jij naar een leuke GZ-psycholoog vacature in Twente? Bel of mail me en we gaan samen aan de slag.

Aan de slag als Verpleegkundig Specialist Gehandicaptenzorg in Twente

Heb jij affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking? En zoek jij naar een Verpleegkundig Specialist vacature in de gehandicaptenzorg in Twente?

Dan vind je hier zeker meer informatie. Ik heb namelijk interessante zorg vacatures voor de regio Twente en daarom kan ik jou ongetwijfeld verder helpen. Na een kennismaking bekijken we samen het huidige vacature aanbod.

Is een baan in de gehandicaptenzorg echt iets voor jou? Specifiek voor de regio Almelo, Hengelo, Enschede? Laten we dit samen onderzoeken. Wie weet draag jij binnenkort je steentje bij in de rol van Verpleegkundig Specialist binnen de gehandicaptenzorg.

dokter spullen pennen

Ik help organisaties aan zorgpersoneel in Twente

Uiteraard ben ik er ook voor werkgevers. Ben jij op zoek naar nieuw zorgpersoneel in Twente? Bijvoorbeeld vanwege het vertrek van een huidige werknemer? Waar begin je met zoeken naar zorgpersoneel in Twente? En hoe bepaal je of een kandidaat echt goed past binnen het team en organisatie?

Werving & Selectie DeBoer is dé expert als het gaat om het vinden van geschikt zorgpersoneel in Twente. Als recruiter neem ik het hele werving- en selectieproces uit handen. Met mijn kennis van de zorgbranche en de actuele ontwikkelingen zorg ik voor de invulling van het werving- en selectieproces. En vinden we samen de juiste kandidaten voor jullie organisatie.

Wil je meer weten? Laten we kennismaken. Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en mijn werkwijze.

Aan het werk in de zorg in Twente

Denk je weleens na over vragen, zoals ‘wat wil ik eigenlijk, waar wil ik naar toe? Of waar zie ik mezelf over 5 jaar?’

Door dieper in te gaan op deze vragen, kunnen wij gerichter zoeken naar de meest geschikte zorg vacature in Twente, dé vacature die echt op jouw lijf geschreven is. Een baan die past én aansluit op jouw behoeften en wensen. En misschien is het antwoord dat je huidige baan het beste bij je past of juist dat het tijd is om aan de slag te gaan bij een andere zorgorganisatie in Twente.

Wat het antwoord ook is, ik help je graag bij het (uit)zoeken naar jouw ideale baan in de zorg in Twente.

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Wil je aan het werk in de zorg in Twente?

Ik help jou aan een baan die past!

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?