Wil je flexibel werken als GZ-psycholoog bij een vernieuwende organisatie die jou echt ondersteunt? Hecht je veel waarde aan de ontwikkeling van jezelf en aan een goede inwerkperiode? Dan is deze functie voor jou!

Deze innovatieve zorgonderneming zoekt een GZ-psycholoog voor 8 uur in Utrecht (westkant). Meerdere uren zijn vacant in Den Haag, combineren is mogelijk.

Organisatie
Deze bijzondere zorgorganisatie bestaat uit meerdere multidisciplinaire behandelteams van GZ-psychologen, Specialisten Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en diëtisten. Zij zijn ondersteunend aan de zorgteams en proberen het beste uit deze teams te halen. Zij bieden zorg aan cliënten met complexe chronische aandoeningen, zoals dementie, CVA, reuma, MS en Parkinson. Dit kan zowel in de VVT-organisatie als in particuliere woonconcepten en aan cliënten in de eerstelijnszorg.

Kenmerken van deze organisatie zijn flexibiliteit, actuele kennis en ontwikkeling van medewerkers en een hoge betrokkenheid bij de cliënten die de zorg ontvangen. Zij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en vrijheid voor medewerkers en hanteren een flexibel beloningssysteem. Je kunt een deel van je eigen werktijden zelf bepalen en ook wanneer je thuis of bij de zorginstelling werkt. De organisatie ondersteunt jou waar dat nodig is met je eigen scholingsprogramma en persoonlijke begeleiding.

Functie
Je belangrijkste taken zijn het diagnosticeren en behandelen van kwetsbare ouderen met complexe en/of chronische problematiek zoals psychische klachten, gedragsproblemen en cognitieve stoornissen. Je behandeling bestaat oa. uit individuele behandelingen van cliënten en mediatief met zorgteams, mantelzorgers en familieleden. Je geeft oa. adviezen, begeleiding en scholing aan zorgteams over bijvoorbeeld attitudevorming, sociale vaardigheden, observatietechnieken, gedragsbeïnvloeding en methoden van dagelijks begeleiden en BOPZ. Samen met het multidisciplinaire team lever je een waardevolle bijdrage aan de behandeling van je cliënten. Verder is er ruimte voor je om te onderzoeken, innoveren en promoveren. Je takenpakket kan je in goed overleg uitbreiden. Bijvoorbeeld met begeleiding van basis-psychologen, vakinhoudelijke bijdragen, uitbreiding BGGZ, meedenken met management over de ontwikkelingen in de zorg en wat dat betekent voor GZ-psychologen.

Kandidaat
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Je hebt ervaring of affiniteit met de ouderenzorg, psychogeriatrie en/of gerontopsychiatrie. Je kan je kennis goed overbrengen op het zorgteam. Je werkt graag zelfstandig en voelt je als een vis in het water in een multidisciplinair team. Je hebt oog voor kwaliteit en vernieuwing. Je hebt je rijbewijs B. Het zou mooi zijn als je contacten met de universiteit hebt en affiniteit of ervaring met wetenschappelijk onderzoek.

Aanbod voor jou als GZ-psycholoog
· Je krijgt direct een vast contract aangeboden voor 8 – 40 uur, die je flexibel kunt invullen. Er zijn vele mogelijkheden.
· Het salaris is 4500 – 6000 euro per maand bij een fulltime dienstverband en wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring volgens eigen cao.
· De riante arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. een laptop, werktelefoon, leaseauto, eigen scholingsbudget, intervisie en pensioen.
· Een uitgebreide inwerkperiode, support en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend.

Wil je meer weten? Een keer meelopen? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl

Of laat direct je CV achter.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

Deel dit artikel: