Wil je flexibel werken als GZ-psycholoog bij een fijne werkgever en een vernieuwende organisatie die jou echt ondersteunt? Hecht je veel waarde aan de ontwikkeling van jezelf, goed salaris en pensioen?

Deze innovatieve zorgonderneming zoekt een GZ-psycholoog voor 24 uur per week in de regio Deventer.

Organisatie
Deze bijzondere zorgorganisatie bestaat uit meerdere multidisciplinaire behandelteams van GZ-psychologen, Specialisten Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere behandelaren. Zij zijn ondersteunend aan de zorgteams en proberen het beste uit deze teams te halen. Zij bieden zorg aan cliënten met complexe chronische aandoeningen, zoals dementie, CVA, reuma, MS en Parkinson. Dit kan zowel in de VVT-organisatie als in particuliere woonconcepten en aan cliënten in de eerstelijnszorg.

Kenmerken van deze organisatie zijn flexibiliteit, actuele kennis en ontwikkeling van medewerkers en een hoge betrokkenheid bij de cliënten die de zorg ontvangen. Zij hecht veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en vrijheid voor medewerkers en hanteert een flexibel beloningssysteem. Je kunt een deel van je eigen werktijden zelf bepalen en ook wanneer je thuis of bij de zorginstelling werkt. De organisatie ondersteunt jou waar dat nodig is met je eigen scholingsprogramma en persoonlijke begeleiding. Je werkplek is goed bereikbaar vanuit Apeldoorn en Zutphen.

Functie
Je belangrijkste taken zijn het diagnosticeren en behandelen van kwetsbare ouderen met complexe en/of chronische problematiek zoals psychische klachten, gedragsproblemen en cognitieve stoornissen. Je behandelingen bestaan oa. uit individuele behandelingen van cliënten en mediatief met zorgteams, mantelzorgers en familieleden.

Je geeft oa. adviezen, begeleiding en scholing aan zorgteams over bijvoorbeeld attitudevorming, sociale vaardigheden, observatietechnieken, gedragsbeïnvloeding en methoden van dagelijks begeleiden en Wzd. Samen met het multidisciplinaire team lever je een waardevolle bijdrage aan de behandeling van je cliënten. Verder is er ruimte voor je om te onderzoeken, innoveren en promoveren. Je takenpakket kan je in goed overleg uitbreiden. Bijvoorbeeld met begeleiding van basis-psychologen, vakinhoudelijke bijdragen, uitbreiding BGGZ, meedenken met management over de ontwikkelingen in de zorg en wat dat betekent voor GZ-psychologen.

Kandidaat
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Je hebt ervaring of affiniteit met de ouderenzorg, psychogeriatrie en/of gerontopsychiatrie. Je kan je kennis goed overbrengen op het zorgteam. Je werkt graag zelfstandig en voelt je als een vis in het water in een multidisciplinair team. Je hebt oog voor kwaliteit en vernieuwing. Je hebt je rijbewijs B.

Aanbod voor jou als GZ-psycholoog

  • Je krijgt een vast contract aangeboden voor 24 uur, die je flexibel kunt invullen. Er zijn vele mogelijkheden.
  • Je salaris is ingedeeld zoals in VVT CAO schaal 65 (4161 – 5584 euro per maand bij een fulltime dienstverband) en wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring
  • De riante arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. pensioen, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Eigen scholingsbudget, intervisie en faciliteiten om je accreditatiepunten te halen
  • Je ontvangt een laptop en telefoon en eventueel een leaseauto
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode, support en persoonlijke aandacht.

De kennismaking met de organisatie bestaat uit plezierige gesprekken met behandelaren en een uitgebreide meeloopdag.
Meer weten? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Of laat direct je CV achter, dan neem ik contact met je op.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

Deel dit artikel: