Informatieplicht
Werving & Selectie DeBoer verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen in contact te komen met (potentiële) vacaturehouders, zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft, bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.

Werving & Selectie DeBoer wil jou graag op de hoogte houden van nieuws, vacatures en tips. Wanneer jij daarvoor toestemming geeft, kunnen wij jou na beëindiging van de sollicitatieprocedure op onregelmatige basis een nieuwsbrief sturen.

Je kan Werving & Selectie DeBoer op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken.
Je geeft Werving & Selectie DeBoer toestemming om je gegevens gedurende één jaar na beëindiging van de sollicitatieperiode op te slaan in de database, zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures en Werving & Selectie DeBoer daarover met jou contact op kan nemen.
Je geeft Werving & Selectie DeBoer toestemming om je e-mailadres te gebruiken, zodat Werving & Selectie DeBoer je op onregelmatige basis kan benaderen met nieuws, vacatures en tips.