Jammer, iemand is je voor geweest en heeft voor deze functie gekozen. Kijk hier voor andere mooie vacatures.
Ben je in voor verandering van werkgever? Ik denk graag met je mee. Bel mij dan kan je binnenkort ook starten bij zo’n leuke werkgever.

Wil je bouwen met het Medisch Team aan betere zorg in een organisatie met vele mogelijkheden om plezierig te werken en te leren? 

Ouderenzorginstelling actief in de regio Delft zoekt een Verpleegkundig Specialist in de ouderenzorg voor 16 – 32 uur per week.

Organisatie
Deze organisatie organiseert vele woon- en leefmogelijkheden voor ouderen en chronisch zieken zodat ze in elke levensfase naar eigen wensen en behoeften zelfstandig kunnen blijven. Dit betekent intensieve en succesvolle samenwerkingen met organisaties op het gebied van zorg, welzijn, welbevinden, veiligheid en mobiliteit, maar ook met vrijwilligers, mantelzorgers en buurtbewoners. Ze onderscheidt zich door een kleinschalige aanpak die vooral lokaal is georganiseerd. Er is veel binding met de wijk en bewoners.
Deze unieke en moderne locatie in de regio Delft staat in een levendige omgeving met uiteenlopende woonvormen en -voorzieningen. Zo kunnen ouderen zelfstandig wonen met en zonder een zorgvraag, maar ook beschut of kleinschalig wonen.
Opvallend is de grote betrokkenheid van de medewerkers; ze denken vanuit de cliënt zelf en zijn of haar situatie, wensen en behoeften en spelen daar goed op in. Ze betrekken de bewoners bij de dagelijkse activiteiten van het huishouden.

Team
Als Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van een professioneel en gemotiveerd medisch team, waar collegialiteit, samenwerking en expertise voorop staan. Het medische team bestaat uit ervaren Verpleegkundig Specialisten, Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen en doktersassistentes. Het team maakt heldere afspraken en wordt administratief ondersteund. De kwaliteit van leven van de client staat centraal en de zorg is zodanig gericht om cliënten een zo comfortabel en zelfstandig mogelijk leven te laten leiden.

Functie
Als Verpleegkundig Specialist ben je hoofdbehandelaar voor jouw cliënten. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie). Je handelt bij acute gevallen en verricht zo nodig voorbehouden handelingen. Samen met een SO vorm je een duo met wie je werkafspraken maakt over wie wat gaat doen op de afdelingen. Je werkt nauw samen met het multidisciplinair team, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie, naasten en andere behandelaren. Je kunt altijd overleggen met een SO of VS, naast de vaste overlegmomenten. Verder is er ook ruimte voor je om op te leiden, onderzoeken, innoveren en promoveren.

Andere taken zijn:

  • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid.

Kandidaat
Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring of affiniteit met ouderen(zorg). Je bent communicatief sterk, daadkrachtig, innovatief en flexibel. Je bouwt relaties om samen met je team de juiste zorg te geven. Je kunt beslissingen nemen, houdt ervan om je kennis te delen en samen met collega’s ontwikkelingen in gang te zetten en uit te voeren. Je hebt je rijbewijs B.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je ontvangt direct een vast contract voor 16 – 32 uur
  • Je salaris is ingedeeld in CAO VVT schaal 65 (€3873 – 5395) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring
  • De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en eigen scholingsbudget van €1500 naast je accreditatiepunten
  • Gezamenlijke deskundigheidsbevordering door intercollegiale toetsing is voor je intern georganiseerd
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode, zodat je snel gewend bent en je weg kan vinden binnen de organisatie
  • Er zijn vele mogelijkheden voor het indelen van je uren, je werkdagen en de inhoud van je functie. Deze organisatie wil graag je wensen vervullen en het zo comfortabel mogelijk maken om je werk met plezier te kunnen doen.

Wil je meer weten? Of een keer meelopen? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Je kan ook direct je CV achterlaten, dan bel ik je om een afspraak te maken en je meer te vertellen over deze mooie vacature.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

 

Deel dit artikel: