Heb je lef en ambitie? Wil je stappen in de dynamische wereld van de gehandicaptenzorg? Met een goed salaris en pensioen. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Lees snel verder!

Deze ambitieuze en innovatieve zorgonderneming actief in de regio Harderwijk zoekt een Verpleegkundig Specialist voor 24 – 40 uur per week.

Organisatie
Kenmerken van deze organisatie zijn flexibiliteit, actuele kennis en ontwikkeling van collega’s en een hoge betrokkenheid bij de cliënten die de zorg ontvangen. De organisatie hecht veel waarde aan jouw eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Je kunt een deel van je eigen werktijden bepalen en ook wanneer je thuis of bij de zorginstelling werkt. De organisatie ondersteunt jou precies waar dat nodig is met oa. persoonlijke begeleiding en je eigen scholingsprogramma. Je werkplek is goed bereikbaar vanuit Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort.

De organisatie kijkt naar jou als persoon, zodat je functie goed aansluit bij je privéleven

Deze bijzondere zorgorganisatie bestaat uit meerdere multidisciplinaire behandelteams met Verpleegkundig Specialisten, Artsen Verstandelijk Gehandicapten, Specialisten Ouderengeneeskunde, GZ-psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten etc. Zij zijn ondersteunend aan de zorgteams en proberen het beste uit deze teams te halen. Zij bieden zorg aan cliënten met chronische aandoeningen. Dit kan zowel in de gehandicaptenzorg, VVT-organisatie als in particuliere woonconcepten en aan cliënten in de eerstelijnszorg.

Functie van Verpleegkundig Specialist
Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg. Als Verpleegkundig Specialist bied je de eerstelijns zorg aan cliënten met een verstandelijke beperking, cliënten met psychische en gedragsproblemen en ouderen. Voorbeelden zijn alledaagse aandoeningen, gedragsstoornissen met bijbehorende medicatie, epilepsie etc.  Je werkt nauw samen met de Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG), huisartsen, Specialisten Ouderengeneeskunde, gedragsdeskundigen, paramedici, praktijkverpleegkundigen en assistenten van de behandeldienst. Je adviseert en overlegt met hen over de medische aspecten rondom een cliënt. In gezamenlijkheid ondersteun je de cliënten en de complexe zorgvragen. Je werkt als team samen met de vertegenwoordigers van de cliënten. Er is altijd een AVG aanwezig.
Als het nodig is verwijs je cliënten door naar de Arts Verstandelijk Gehandicapten. Naast de vaste overlegmomenten kun je altijd overleggen met AVG, SO of VS.

Belangrijkste taken zijn het verlenen van eerstelijnszorg voor cliënten met een verstandelijke beperking, cliënten met psychische en gedragsproblemen en ouderen en verbeteren van de zorgkwaliteit

Andere taken zijn participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen en het bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid. In goed overleg kan je je taken uitbreiden.

Verpleegkundig Specialist
Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice (bijna) afgerond en bent in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring met eerstelijnszorg /huisartsenzorg/gehandicaptenzorg. Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent communicatief vaardig en bouwt relaties om samen de juiste zorg te geven. Verder beschik je over een actieve houding en een dosis humor.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je krijgt een vast contract voor 24 – 40 uur
  • Je salaris is ingedeeld zoals in CAO Gehandicaptenzorg schaal (4161 – 5584 euro per maand bij een fulltime dienstverband) en wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring
  • De riante arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. pensioen, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Eigen scholingsbudget, intervisie en faciliteiten om je accreditatiepunten te halen
  • Je ontvangt een laptop en telefoon en eventueel een leaseauto
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode, support en persoonlijke aandacht.

Fijne werkgever die achter zijn medewerkers staat

Ervaring in de gehandicaptenzorg is fijn en geen eerste vereiste. AVG en andere artsen nemen de tijd om je te begeleiden, zodat je goed ingewerkt raakt en zelfstandig kan werken. Er is meer mogelijk dan je denkt!
De kennismaking met de organisatie bestaat uit plezierige gesprekken en een of meerdere meeloopdagen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Diana de Boer via 06 – 190 336 15. Bel gerust!
Je kan ook je cv hier achterlaten, dan neem ik vandaag of morgen contact met je op.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

Deel dit artikel: