Wil je welkom worden geheten door een gezellig artsenteam met goed opleidingsklimaat? Pak jij kansen en wil je goed worden ingewerkt door ervaren collega’s? Dit is de functie voor jou!

Deze ouderenzorginstelling actief in de regio Arnhem zoekt een Verpleegkundig Specialist liefst met ervaring in de ouderenzorg of revalidatiezorg voor 24 – 36 uur per week. 

Organisatie
Opvallende kwaliteiten van deze organisatie zijn een stabiele groep zorgmedewerkers, een goede multidisciplinaire samenwerking en een artsenteam dat de ontwikkelingen in de ouderenzorg op de voet volgt en daarop snel anticipeert.
Deze vriendelijke organisatie biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen die hulp nodig hebben. Ze doet dat met persoonlijke aandacht voor lichamelijke, sociale, psychische en spirituele aspecten van het leven, werkend vanuit een betrokkenheid van mens tot mens. Ze gaat uit van de wensen van cliënten, hun naasten en medewerkers en is hierin een plezierige zorginstelling en een aantrekkelijke werkgever op een gelijkwaardige en respectvolle manier.
De zorglocatie met Geriatrische Revalidatiezorg heeft ruimte voor 34 bedden en is goed bereikbaar vanuit Arnhem, Veenendaal en Nijmegen.

Team
Als Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van een plezierig en professioneel medisch team, waar collegialiteit, expertise en opleiden voorop staan. Het medisch team bestaat uit 7 Specialisten Ouderengeneeskunde, 1 Verpleegkundig Specialist, 3 SO io en 2 AIO. Samen met deze collega’s ben je verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten. Er is genoeg ruimte voor je om op te leiden, onderzoeken, innoveren en initiatieven.

De zorgteams bestaat uit een stabiele groep zorgmedewerkers, goed geschoold en weinig vacatures. Het zorgteam op de GRZ-locatie heeft 8 verzorgenden die specifiek opgeleid zijn tot verzorgenden in de GRZ. De zorgmedewerkers voelen zich betrokken bij de cliënten, bieden professionele zorg en ondersteuning vakkundig en vanuit het hart.

Functie van Verpleegkundig Specialist
Als Verpleegkundig Specialist ben je hoofdbehandelaar voor jouw cliënten. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan chronisch zieken en (kwetsbare) ouderen binnen de GRZ, zodat aandoeningen genezen of gestabiliseerd worden. Denk aan knie- of heupoperatie, COPD, CVA, trauma, amputatie en oncologie. Je richt je op de multidisciplinaire behandeling van de functiestoornissen van de revalidant, afhankelijk van de prognose voor de specifieke cliënt. Je start en geeft uitvoering aan medische behandelplannen, geeft hierbij aanwijzingen en werkt samen met andere disciplines.

Je bent verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie) en controle van huidige cliënten. Je werkt nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde en het multidisciplinair team, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaren. Naast de vaste overlegmomenten kun je altijd ad hoc overleggen met een SO.
Twee belangrijke aspecten van deze functie zijn een brug slaan tussen de medische dienst en de zorgteams en het verder uitbouwen van het relatiebeheer met een (of meerdere) ziekenhuizen in de regio.

Andere taken zijn:

  • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid.

Verpleegkundig Specialist
Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring of affiniteit met ouderen(zorg) en/of revalidatie. Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend. Je communiceert helder en bouwt relaties om samen de juiste zorg te kunnen geven. Je bent optimistisch, houdt van jezelf uitdagen en je kennis aanscherpen en uitbreiden. Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken en te ontwikkelen.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je ontvangt direct een vast contract voor 20-36 uur.
  • Je salaris is ingedeeld in VVT CAO schaal 60 (€3.707- 4.744) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. 
  • De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Aandacht voor een optimale werk/privé balans, flexibel werken en persoonlijke ontwikkeling
  • Scholing en het behalen van je accreditatiepunten zijn goed georganiseerd.
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode, zodat je snel gewend bent bij je cliënten en collega’s. Ervaren Specialisten Ouderengeneeskunde en de Verpleegkundig Specialist zullen je goed begeleiden.

De kennismaking met de organisatie bestaat uit plezierige gesprekken met collega-behandelaren en een of meerdere meeloopdagen, zodat je een goede indruk krijgt van je nieuwe collega’s en taken. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Diana de Boer via 06 – 190 336 15. Bel gerust!
Je kan ook je cv hier achterlaten, dan neem ik vandaag of morgen contact met je op.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

Deel dit artikel: