Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Tevreden clienten, fijne collega’s, goede zorg, persoonlijke groei, samen naar beter? Deze functie heeft het allemaal!

Deze vriendelijke ouderenzorginstelling actief in Amsterdam-Noord zoekt een Verpleegkundig Specialist voor 16 – 36 uur per week. 

Organisatie
Deze werkgever is altijd in de buurt om cliënten te helpen met hun gezondheid, in de verschillende fasen van hun leven. Ze staat voor het behoud van de identiteit van cliënten, zodat ze zichzelf kunnen zijn. De cliënt bepaalt in samenspraak met de professionals welke zorg en ondersteuning het beste past. Dat kan zijn voor thuiszorg, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, herstel en/of (zorg)ondersteuning. De zorgprofessionals regisseren de zorg en ondersteuning rondom de cliënt, rekening houdend met de mogelijkheden. Zij werken daarbij nauw samen met diverse partners en passen de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen toe.

Sfeer
De medewerkers leren van elkaar en doen er alles aan om het beste uit zichzelf en uit hun team te halen, zodat ze samen met jou de beste zorg kunnen bieden. Daarnaast zijn zichtbaarheid en nabijheid van de leidinggevenden, een open aanspreekcultuur, van je fouten mag je leren en persoonlijke groei belangrijke voorwaarden voor een plezierige werksfeer waarin je optimale zorg kan verlenen.

Team
De Medische Dienst bestaat uit Specialisten Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten, GZ-psychologen, basisartsen, artsen in opleiding, PA io en VioS. Het team is bereid elkaar te helpen en staat open voor kritiek en verbeteringen. Het team is professioneel, pragmatisch met korte communicatielijnen. Graag willen ze hun kennis delen en vergroten. Dit team is volop in ontwikkeling en hebben een gezamenlijk draagvlak! Ze werken nauw samen met de Paramedische Dienst; w.o. fysiotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten, bewegingsagoog, muziektherapeut etc.

Functie als Verpleegkundig Specialist
Belangrijkste taken zijn het verlenen van medische zorg voor cliënten, coachen van het zorgteam en verbeteren van de zorgkwaliteit.

Als Verpleegkundig Specialist ben je hoofdbehandelaar voor jouw cliënten. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie). Je werkt nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, Medische en Paramedische Dienst, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaren. Je kunt altijd overleggen met SO naast de vaste overlegmomenten. Je vervult de brugfunctie tussen de Medische Dienst en het zorgteam.

Andere taken zijn:

  • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van (kwaliteits)verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid.

Verpleegkundig Specialist
Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice (bijna) afgerond en bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring met ouderen(zorg). Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent enthousiast, energiek en een echte verbinder en doener.
Uitgebreide ervaring in de ouderenzorg is fijn, maar wordt dus niet direct gevraagd. De Specialisten Ouderengeneeskunde zullen je persoonlijk begeleiden, zodat je goed ingewerkt en bijgeschoold wordt en het vak snel en goed beheerst. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist
– Je krijgt een vast contract aangeboden voor 16 – 36 uur.
– Je salaris is ingedeeld in VVT CAO schaal 65 (€4161-5584) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. 
– De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en eigen scholingsbudget
– Natuurlijk krijg je een uitgebreide inwerkperiode, support en persoonlijke aandacht,
– Je krijgt een buddy, zodat je snel je weg leert kennen in de organisatie.
– Op je eerste werkdag staan je telefoon en laptop al klaar, ingesteld en wel.

Wil je meer weten? Of een dag meelopen? Bel met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Je kan ook je CV hier achterlaten, dan neem ik vandaag of morgen contact met je op.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen

Deel dit artikel: