Samen naar de volgende stap in jouw carrière
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Heb je de opleiding MANP of MPA pas afgerond? Of zit je alweer een paar jaar bij je huidige werkgever en wil je meer? Wil je jezelf verder ontwikkelen of naast medische zorg nieuwe projecten starten? Dan is dit het moment om je horizon te verbreden en te oriënteren op een mooie functie bij jou in de buurt. Zo kan je een stap zetten.
Ik leg je graag de mogelijkheden voor en help je bij het vinden van de mooiste functie en de werkgever die bij jou past.

Kennismakingsgesprek
In een kennismakingsgesprek gaan we in op je opleiding, ervaring, vaardigheden en motivatie. Vanuit betrokkenheid en deskundigheid denk ik met je mee, zodat we samen je wensen en mogelijkheden in kaart brengen en de meest geschikte functie en werkgever vinden. Op deze manier kan ik doelgericht voor je aan de slag gaan. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is zonder kosten.

Werkwijze
Ik breng je in contact met een of meerdere werkgevers, zoals we samen hebben afgesproken. Ik informeer wat mijn stappen zullen zijn en houd ik je op de hoogte van de voortgang. Je hoeft dus geen sollicitatie- of motivatiebrief te schrijven. Dat scheelt weer een hoop denkwerk!
Na je kennismaking met een behandelaar en/of afdelingsmanager kan je een dag meelopen. Dat geeft altijd veel inzicht: je kan sfeer proeven, direct collega’s ontmoeten en je brandende vragen stellen.

Reageren?
Spreekt een vacature je aan en wil je reageren? Vul je het contactformulier in en voeg je curriculum vitae toe. Je ontvangt vandaag of morgen mijn reactie. Je kunt mij natuurlijk ook bellen 06 – 190 336 15. Dat is nog sneller.

Wil je meer weten?
Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over de vacatures en mijn werkwijze, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Inschrijven
Geen passende vacature gezien? Je kunt je ook inschrijven door je contactgegevens en cv te mailen. Het aanbod aan interessante functies verandert regelmatig en daarvan stel ik je op de hoogte. Werving & Selectie deBoer staat garant voor een persoonlijke aanpak en heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast kan je rekenen op professionele ondersteuning en feedback.

Vul het inschrijfformulier in om jezelf direct in te schrijven.