Zorg vacature in de Zaanstad

Ik zorg voor de juiste zorg vacature in de Zaanstad

Ik help je aan een baan in de zorg die bij je past.

Ik zoek voor verschillende werkgevers naar fijne zorgprofessionals zoals Physician Assistants, Verpleegkundig Specialisten en GZ-psychologen. Werkgevers die niet alleen naar jou kijken als behandelaar, maar vooral als persoon. Want ik ben er echt van overtuigd dat je alleen zo de juiste match vindt tussen werkgever en zorgprofessional!

Wat heb je nodig om plezierig te werken; eigen agendaplanning, scholing, behandelen van specifieke cliënten of problematiek, reisafstand, tijd voor nevenactiviteiten of mantelzorg. Samen kijken jij en ik wat je wensen zijn in je werk en bij welke organisatie jij tot je recht komt.

Dus, zoek jij een zorg vacature in de Zaanstad, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Laten we eens een theetje drinken of elkaar bellen en kijken naar de verschillende zorg vacatures die beschikbaar zijn in de Zaanstad.

WSDeBoer groen buiten
Waarom kiezen voor Werving & Selectie DeBoer?
Persoonlijk

Persoonlijk contact & komt afspraken na

Kent de markt

en natuurlijk de daarbij horende werkgevers

Ontwikkeling

Ik zorg voor een werkplek waar jij je verder kunt ontwikkelen en tot bloei komt

Luisteren

Ik luister naar je wensen en denk met je mee

Ervaring

Ruim 22 jaar ervaring als recruiter en 10 jaar actief in de zorg

Bekijk direct mijn aanbod zorg vacatures in de Zaanstad

Benieuwd naar welke zorg vacatures ik in de Zaanstad aanbied? Bekijk hieronder direct mijn vacatures! Staat jouw vacature er niet bij? Maak dan een Job Alert aan en blijf op de hoogte van actuele zorg vacatures in de Zaanstad.

Vacatures VS Zaanstad

Ben jij op zoek naar een vacature Verpleegkundig Specialist in de Zaanstad? Dan zit jij bij mij helemaal goed! Ik ben er namelijk voor diegene die zorg vacatures zoeken in de Zaanstad. Of het nou gaat om een carrièreswitch of carrière maken, ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden in de Zaanstad zijn.

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we samen je kennis, kunde en wensen in kaart brengen. Zo heb ik een goed beeld om voor je aan de slag te gaan. Met dit in mijn achterhoofd zoek ik naar de juiste werkgever(s) en breng ik je met ze in contact.

Laat mij je helpen aan een fijne werkgever en vacature VS GGZ in de Zaanstad?

Een Verpleegkundig Specialist uit Rotterdam vertelde dat hij verrast was bij het lezen van de vacature door het enthousiasme van de tekst: “De vacaturetekst sprak mij aan, terwijl ik niet eens actief op zoek was naar een andere baan, ik wilde meer over deze functie weten. Snel was ik in gesprek met inderdaad ‘die plezierige werkgever’ waar Diana over vertelde.

De afspraken om kennis te maken en een dag meer te lopen waren snel gemaakt. Ik nam wat tijd om goed na te denken en heb besloten om in te gaan op het aanbod. Het was een prima aanbod, niet alleen financieel, maar ook met een uitgebreide scholing en intervisie. Zo kan ik mijzelf verder ontwikkelen, precies wat ik wilde. Kortom: goed verloop zonder overhaaste beslissingen, ik ben tevreden op mijn nieuwe werkplek.

Vacatures GZ-Psycholoog Zaanstad

Ben je GZ-psycholoog in de Zaanstad en word je overspoeld door vacatures en berichten van bureaus die vertellen dat ze dé functie voor je hebben? Oei!

Het is goed om eerst overzicht te hebben van wat er zoal is en vooral wat je zelf wilt. Ik ben geen ‘standaard’ recruiter die je helpt aan een vacature GZ-Psycholoog in de Zaanstad. Ik kijk echt met je mee. Wat je wilt, wat je kunt. En help je bij het zoeken naar de vacature GZ-Psycholoog in de Zaanstad die jou op het lijf geschreven is.

Samen kijken we naar je wensen en je cv, bereiden we de gesprekken ter kennismaking voor, loop je een dag mee met vakgenoten, zodat je een goed beeld vormt van je nieuwe werkomgeving. Misschien wil je nog een kennismaking met een GZ-psycholoog of nog een dag meelopen met een andere behandelaar. Ook dat regel ik graag voor je. Want pas als als jouw vragen zijn beantwoord, kun jij weloverwogen een besluit nemen.

Ben jij op zoek naar een leuke vacature GZ-Psycholoog in de Zaanstad? Bij mij zit je helemaal goed. Neem contact met mij op, ik ga graag met je in gesprek.

Werken in de zorg Zaanstad

Heb jij ook dat collega’s ineens vertrekken en kiezen voor een andere werkplek? Of wil jij best verder kijken naar een andere uitdaging, maar weet je niet zo goed waar te beginnen in het woud van vacatures en aanbiedingen?

Als jouw recruiter in de zorg in de Zaanstad, denk ik graag met je mee over jouw wensen en behoeften in je werk in de zorg in de Zaanstad. Een goed gesprek met mij kan namelijk helpen om na te denken over je volgende carrièrestap. 

Wat wil je eigenlijk, waar wil je naar toe? En ook: waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Door antwoord te krijgen op deze vragen, kunnen wij samen gericht op zoek naar een geschikte zorgfunctie in de Zaanstad. Eentje die past én aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en leven. Misschien zit je goed bij je huidige werkgever of misschien ga je elders werken in de zorg in de Zaanstad.

Welke kant je ook op gaat, ik help je graag met het zoeken naar de juiste match, zodat jij kunt werken in de zorg in de Zaanstad!

dokter spullen pennen

Ik help je aan jouw zorgpersoneel in de Zaanstad

Ik help niet alleen werknemers aan de juiste job, maar ook werkgevers aan het juiste personeel. Ben jij op zoek naar nieuw zorgpersoneel in de Zaanstad? Bijvoorbeeld omdat een huidige werkgever vertrekt? Of omdat uitbreiding van je team noodzakelijk is?

Het kan een hele klus zijn om in deze krappe markt juist dié persoon te vinden die optimaal bij je team en organisatie past. Waar begint je zoektocht naar zorgpersoneel in de Zaanstad? En hoe vind je nou eigenlijk de geschikte kandidaat?

Werving & Selectie DeBoer is dé specialist als het gaat om jouw zorgpersoneel in de Zaanstad Ik neem het gehele werving- en selectieproces uit handen. Echt van A tot Z sta ik je bij. Dus met kennis van de markt, huidige ontwikkelingen en de organisatie, zorg ik voor een helder werving en selectieproces.

Ik inventariseer waar jouw organisatie behoefte aan heeft en samen spreken we de verwachtingen naar elkaar uit, zodat je weet wat het resultaat kan zijn. Door een uitgebreid netwerk en up-to-date database kan ik slagvaardig reageren om aan je vraag te voldoen.

Laten we eerst kennismaken dan vertel ik je meer.

Werken als zorgprofessional in de zorg in de Zaanstad

Ben je toe aan iets anders? Een nieuwe uitdaging in de zorg in de Zaanstad? En ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Gewoon weten waar je aan toe bent, zonder al teveel gedoe? Laat mij je helpen. Ik ga samen met jou kijken naar wat mogelijk is voor jou. 

Helder uitgelegd. Ik denk mee en zet jou in het middelpunt, zodat jij een goede keuze kan maken om van werkgever te veranderen of te blijven waar je nu zit. Zullen we eens sparren over je vervolgstap zonder overhaaste beslissingen te nemen?

Zij gingen je voor
‘Een frisse energieke werkwijze met een goed resultaat’. In redelijk korte tijd heeft ze met veel energie en toewijding een voor ons goed passende kandidaat gevonden. Chapeau!
Carla, bestuurder
Diana maakte indruk op mij door haar uitgebreide kennis van het werkveld en takenpakket van de verpleegkundig specialist en van haar enorme netwerk. Ik ben heel tevreden over het proces en denk dat zij ons heeft geholpen om een goede match te vinden tussen de instelling en de sollicitant. Ik heb Diana ook al aangeraden aan een collega.
Eline, Verpleegkundig Specialist
Met een persoonlijke benadering gaat Diana voor het beste resultaat. Ik heb Diana leren kennen als een betrokken en enthousiaste expert. Het werken vanuit vertrouwen als basis maakte de samenwerking erg prettig, succesvol en voor herhaling vatbaar.
Maikel, interim manager
In het contact bleek Diana een goede luisteraar, met haar feedback was zij in staat mij meer inzicht te geven in mijn mogelijkheden en ambities en die in perspectief te zetten. Ik heb hiermee een uitdagende baan in een prettige organisatie gevonden. Dank!
Ine, Verpleegkundig Specialist
Via via ben ik met Diana in contact gekomen. Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek, is het haar toch gelukt. Ze pakt snel door en heeft een goede collega voor onze organisatie gevonden. Onze samenwerking zet ik graag voort.
Jan, manager Behandeldienst
Via een andere werkgever kende ik Diana de Boer al. Nu konden we haar zelf inschakelen. Succesvolle samenwerking!
Angela, bestuurder
We hebben via Diana een GZ-psycholoog gevonden. Persoonlijk en transparant contact in een plezierig traject.
Karin, regiomanager
Via Diana een hele leuke nieuwe baan gevonden als Physician assistant. Ze luistert goed naar je wensen en tijdens het hele sollicitatieproces denkt ze goed mee. Ze heeft een groot netwerk en is prettig in de omgang. Zoek je een baan als VS of PA dan raad ik je zeker aan met haar contact op te nemen.
Marielle, Physician Assistant
Je kunt wel merken dat Diana een tijd in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt. Niet lullen, maar poetsen en nu ook met een Nijmeegse flair. Leuk en persoonlijk contact.
Peter, Physician Assistant
Toch best spannend dat solliciteren. Diana begreep dat en samen namen we vooraf het sollicitatiegesprek door. Het meeste weet ik wel, maar het is toch handig om dat even door te lopen. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om de sprong te wagen.
Judith, Verpleegkundig Specialist
WSDeBoer is een prima recruiter, benaderde mij zelf en had een interessante vacature met financieel voorstel.
NIek, Verpleegkundig Specialist GGZ
Ik was zoekende naar een andere invulling van mijn rol als VS. Mijn collega had goede verhalen over Diana de Boer gehoord. Dus toch maar gebeld. Waarom niet? Ik had boven verwachting een plezierig en persoonlijk gesprek. Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en in overleg met manager aardige projecten gestart. Zo’n gesprek geeft toch inzichten.
Monique, Verpleegkundig Specialist
Ik kwam met Diana in contact nav een vacature. Wat mij opviel was dat Diana enthousiast vertelde over de werkgever, wat maakte dat ik haar enthousiasme over nam en direct meer interesse kreeg in de baan. Tijdens het sollicitatieproces is ze zeer betrokken en behulpzaam geweest, dit heb ik als erg prettig ervaren. Dankzij Diana heb ik een leuke baan gevonden als verpleegkundig specialist!
Christine, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft hoge kwaliteiten wat gespreksvaardigheden betreft. Zij kan een gesprek heel goed leiden. Luistert goed, denkt mee, geeft eerlijke antwoord op de gestelde vragen en geeft haar gesprekpartner genoeg ruimte om mee te praten.
Fariba, Verpleegkundig Specialist
Diana heeft mij heel professioneel geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hele fijne toegankelijke benadering. Neemt uitgebreid de tijd om mee te denken en te adviseren. Ook heel goed geholpen voor het arbeidsvoorwaarden gesprek. Weet waar ze het over heeft. Ik ben Diana zeer dankbaar voor haar hulp.
Tamara, Verpleegkundig Specialist
De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact gehouden met Diana, ik volg haar op LinkedIn, waar zij heel actief is als recruiter. Zij geeft de VS goede informatie en adviezen over onder andere je eigen ontwikkeling, hoe je te profileren, je voor te bereiden voor sollicitaties, en bewustwording van je sterke/zwakkere kanten. Laagdrempelig stuur ik haar berichten. Zij heeft met succes mij geholpen met het op zoek gaan naar de baan die het beste bij mij past.
Marleen, Verpleegkundig Specialist
Werken in de zaanstad?

Ik help je aan een vacature in de zorg in de Zaanstad!

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Kan ik je ergens mee helpen?