Verpleegkundig Specialist ouderenzorg Voorne-Putten

Deze functie is succesvol ingevuld.

Zoek je een werkgever die de kwaliteit van zorg op orde heeft en zich nu richt op innovaties? Wil je verschil maken in de ouderenzorg met een professioneel team? En wil je goed worden ingewerkt? Lees verder!

Deze ambitieuze en innovatieve ouderenzorginstelling actief op Voorne-Putten zoekt een Verpleegkundig Specialist liefst met ervaring in de ouderenzorg voor 20 – 36 uur per week.

Organisatie
Deze organisatie wil mogelijkheden voor ouderen, senioren en chronisch zieken zo organiseren dat ze in elke levensfase naar eigen wensen en behoeften zelfstandig kunnen blijven in hun woonomgeving. Dit betekent intensieve samenwerkingen met organisaties op het gebied van zorg, welzijn, welbevinden, veiligheid en mobiliteit, maar ook met vrijwilligers, mantelzorgers en buurtbewoners. Ze onderscheidt zich door een uitgebreide dienstverlening en een kleinschalige aanpak die lokaal is georganiseerd.

Deze specifieke locatie met 7 afdelingen is speciaal ingericht voor bewoners met een psychogeriatrische en/of somatische aandoening en voor (jonge) bewoners met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). De betrokkenheid van de medewerkers is groot; ze denken vanuit de cliënt zelf en zijn situatie, wensen en behoeften en spelen daar goed op in.

Team
Als Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van een gemotiveerd en professioneel medisch team, waar collegialiteit en expertise voorop staan. Het medische team bestaat uit ervaren Verpleegkundig Specialisten, Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen en doktersassistentes. Dit team is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten. Bij dit team staat de kwaliteit van leven van de client centraal en is de zorg gericht om cliënten een zo comfortabel en zelfstandig mogelijk leven te laten leiden. Verder is er ook ruimte voor je om op te leiden, onderzoeken, innoveren en promoveren.

Functie
Als Verpleegkundig Specialist ben je hoofdbehandelaar voor jouw cliënten. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied complexe geïntegreerde medische en verpleegkundig zorg aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de opname van nieuwe cliënten (anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnose, medicatie). Je handelt bij acute gevallen en verricht zo nodig voorbehouden handelingen. Samen met een SO vorm je een duo met wie je werkafspraken maakt over wie wat gaat doen. Je werkt nauw samen met het multidisciplinair team, overlegt en stemt zo nodig af. Je onderhoudt contacten met familie en andere behandelaren. Je kunt altijd overleggen met een SO of VS, naast de vaste overlegmomenten.

Andere taken zijn:

  • Participeren in het multidisciplinair overleg, mede-evalueren van het behandel- en zorgplan en het te verwachten verloop en deze zo nodig bijstellen
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering, coachen van verpleegkundigen en verzorgenden bij de uitoefening van hun functie en meewerken aan het vaststellen en verbeteren van werkwijzen en protocollen
  • Bevorderen van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling en bijdragen aan innovatie en ontwikkelingen binnen het zorgbeleid.

In goed overleg kan je je taken uitbreiden.

Kandidaat
Je bent als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register geregistreerd. Je hebt ervaring of affiniteit met ouderen(zorg). Je bent communicatief sterk, daadkrachtig, innovatief en flexibel. Je bouwt relaties om samen de juiste zorg te kunnen geven. Je kunt beslissingen nemen, houdt ervan om je kennis te delen en samen met collega’s ontwikkelingen in gang te zetten. Je hebt je rijbewijs B.

Aanbod voor jou als Verpleegkundig Specialist

  • Je ontvangt direct een vast contract voor 20-36 uur.
  • Je salaris is ingedeeld in VVT CAO schaal 60 (3437 – 4583 euro) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden bestaan uit oa. eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en een eigen scholingsbudget van €1500 naast je accreditatiepunten.
  • Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreide inwerkperiode, zodat je snel gewend bent.
  • Er zijn vele mogelijkheden voor het indelen van je uren, je werkdagen en de inhoud van je functie. Deze organisatie wil graag je wensen vervullen en het zo comfortabel mogelijk maken om je werk met plezier te kunnen doen.

Wil je meer weten? Of een keer meelopen? Bel gerust met Diana de Boer 06 – 190 336 15 of mail info@wsdeboer.nl
Of laat direct je CV achter.

Naam*

Uw emailadres*

Telefoonnummer*

CV uploaden

Additionele opmerkingen en/of vragen